Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Fakt za to môžu jeho NOHY?! Agáta priznala, ako sa začal jej vzťah s postarším multimilionárom!
Zdielať na

Fakt za to môžu jeho NOHY?! Agáta priznala, ako sa začal jej vzťah s postarším multimilionárom!

Archívna reportáž

Známa influencerka Agáta Hanychová neutají snáď nič, čo sa týka jej osobného života či vzťahov. Aj tým si získala takmer 300 tisíc sledovateľov na Instagrame, ktorých kŕmi novinkami každý deň. Dobre vie, že v tom musí pokračovať aj naďalej, ak si ich chce udržať. Ide jej o nemalé peniaze, ktoré získava z reklamných kampaní. Pri jej  deviatom vzťahu od rozchodu s hercom Jakubom Prachařom (38), so slovenským chirurgom Andrejom, to vyzeralo už veľmi nádejne na trvalý vzťah. Ktovie, čo sa odrazu udialo, že sa rozišli. No netrvalo dlho a Agáta totálne šokovala novým románikom. Aktuálne sa chváli jej najnovším úlovkom, a to naozaj nie hocijakým, Jaromírom Soukupom (53), multimilionárom, majiteľom televízie a vraj aj kandidátom na prezidenta.

​Život na výslní a v hojnosti Hanychovej zjavne veľmi vyhovuje, aj preto bola ochotná zo seba robiť českú Paris Hilton, ako sa sama priznala aj v nedávnom rozhovore so Soukupom. Prekvapivo, veľmi mu zaimponovala a vraj už na druhý deň bola ruka v rukáve. Okamžite sa z toho stala téma číslo jedna. Soukup hneď aj s nadšením okomentoval množstvo titulkov s ich menami v jeho relácii VIP s pripomenutím, že "žiadne pikantnosti sa odo neho nedozviete"

A naozaj, doteraz už nič viac neprezradil, ak sa neberie do úvahy, že spolu dovolenkovali v luxunej vile Jaromíra v Mabelle, kam po týždni za nimi prišli Agátine deti s jej mamou, Veronikou Žilkovou (60). Možno aj preto, aby aspoň trochu uspokojila zvedavosť svojich sledovateľov na Instagrame, prezradila, kedy preskočila iskra. Práve vraj čakala na svoj výstup v Soukupovej televízii, keď ho zbadala, píše portál Blesk.cz.

Pozrite si, ako zhodnotil nový vzťah Soukup vo svojej relácii VIP:

"Prišla som k Jaromírovi do televízie na rozhovor, vonku som ešte fajčila s ďalšími ženami, hlavne z komparzu a podobne, a potom prišiel Jaromír. Šiel okolo s batohom, mal hrozne pekné nohy, tak som si povedala, že ho zbalím. A zbalila som ho," tvrdí vo videu vysmiata Agáta Hanychová. Tak toto jej ale naozaj ťažko uveriť, keďže bol Soukup za jeho krivé nohy, ktoré zvýrazňovali úzke nohavice, často vysmievaný.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Niežeby Soukup nebol pomerne pohľadný muž, no to zrejme nebolo rozhodujúce, mnohí Agátu označili hneď skraja za zlatokopku. "Ja nepotrebujem bohatého chlapa. Ale vždy som chcela chlapca, ktorý má lepšie auto a dom ako ja, a to sa mi konečne splnilo. A môžem ho obdivovať, to som vždy potrebovala," vysvetlila Agáta, čo jej na novom milencovi imponuje. A 16-ročný rozdiel zrazu nie je problém. "To neriešim. Obaja sme športovo založení, navyše chodím s boxerom, čo som tiež vždy chcela," pridala ďalší dôvod na lásku. Snáď to tak skutočne je a nejakú dobu im vzťah vydrží.

Súvisiace články

Najčítanejšie