Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Poriadna rana pre Ivanu Gottovú! Po 7 rokoch ju opúšťa blízky a dôležitý človek!
Zdielať na

Poriadna rana pre Ivanu Gottovú! Po 7 rokoch ju opúšťa blízky a dôležitý človek!

Archívna reportáž

Predminulý víkend sa po viacerých odkladoch uskutočnil koncert Pocta Karlu Gottovi, nad ktorým držala záštitu vdova Ivana Gottová (46). Medzi jej najbližšie spolupracovníčky doteraz patrila aj Aneta Stolzová (30). Tá bola posledných sedem rokov hovorkyňou rodiny Gottovcov. Najskôr pôsobila v tejto úlohe u Zlatého slávika a po jeho skone v roku 2019 ju o túto činnosť požiadala jeho manželka Ivana. Okrem toho zastávala aj funkciu v umeleckej agentúre nesúcej spevákovo meno v PR tíme. Vlani v decembri sa tejto časti agendy Aneta vzdala. A teraz odluku dokonala.

​​Aneta Stolzová zostala aj po skone Karla Gotta hovorkyňou jeho manželky. Výborne si spolu rozumeli a bola veľmi dobre oboznámená s pomermi celej rodiny Gottovcov. Vdova po Zlatom slávikovi jej plne dôverovala a predpokladalo sa, že mali aj blízky priateľský vzťah. Podľa informácií Super.cz však Aneta Stolzová v týchto dňoch  spoluprácu s Gottovou ukončila. "Ako tlačová hovorkyňa Karla Gotta som mala možnosť získať veľké skúsenosti, stretnúť mnoho zaujímavých ľudí a prežiť niekoľko fantastických rokov, ktoré ma obohatili po všetkých stránkach. A hlavne, pracovala po boku človeka, ktorého si dodnes vážim a ku ktorému vzhliadam," vyjadrila sa pred časom Stolzová. Svoju dcéru, ktorá sa narodila len niekoľko dní po Gottovom skone, sa rozhodla pomenovať po ňom - Amálie Karla.

"Po jeho úmrtí som sa ešte čiastočne podieľala na niektorých projektoch spojených s odkazom tejto výnimočnej osobnosti. Zároveň som pred necelými dvoma rokmi prijala ponuku od spoločnosti Albatros Media, kde vediem oddelenie PR. Dnes, po úspešnej realizácii projektov, nie je pozícia tlačovej hovorkyne v Agentúre Karla Gotta ďalej nutná a tak sa môžem venovať ďalším pracovným aktivitám," vysvetlila Aneta, ktorá nezabudla zdôrazniť, že medzi ňou a Ivanou Gottovou nie sú zlé vzťahy.

Aneta pracovala pre Ivanu aj počas nakrúcania a premiéry filmu Karel: 

"Chcela by som sa aj takto poďakovať Ivane Gottovej za obrovskú príležitosť, ktorú som vďaka nej dostala a mala tak možnosť prežiť obdobie, ktoré je nezabudnuteľné, Rada by som ešte dodala, že nás s Ivankou spája dlhoročné priateľstvo a ukončenie našej profesionálnej spolupráce na neho určite nemá žiadny vplyv," vyznala sa mladá rokmi ostrieľaná PR manažérka, ktorej meno už zmizlo z webovej stránky agentúry Karla Gotta. Spolupráca s ňou mala byť z oboch strán ukončená pokojne a korektne.

Aneta Stolzová sa rozhodla po materskej dovolenke pre kariérnu zmenu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Stolzova (@aneta.stolzova)

Súvisiace články

Najčítanejšie