Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Obrovská tragédia! Seriálová hviezda sa utopila, no pitva odhalila niečo viac!
Zdielať na

Obrovská tragédia! Seriálová hviezda sa utopila, no pitva odhalila niečo viac!

Zdroj: pexels.com

Pre sledovateľov populárneho amerického seriálu Ray Donovan, kde si herečka Mary Mara (†61) zahrala úlohu pani Sullivanovej, bola správa o jej náhlom skone šokujúca. Polícia štátu New York potvrdila, že sa utopila v rieke Svätého Vavrinca.

​Portál TMZ uvádza, že policajti zareagovali na telefonát o možnom utopení herečky okolo ôsmej hodiny ráno a po príchode našli jej bezvládne telo bez známok života vo vode. Mary bola práve na návšteve u svojej sestry v jej letnom dome v meste Cape Vincent.

Predbežné vyšetrovanie na mieste údajne nepreukázalo žiadne známky trestného činu. Manažér seriálovej hviezdy potvrdil smutnú správu. "Mary bola jednou z najlepších herečiek, aké som kedy stretol. Mala úžasný zmysel pre humor a jedinečný pohľad na život. Stále si pamätám, keď som ju v roku 92 prvýkrát videl na javisku v Mad Forest. Bola úplne podmanivá, milovaná a bude nám chýbať," stálo v jeho smútočnom vyjadrení. 

Po pitve sa ale ukázalo, že k utopeniu podľa všetkého viedla iná nehoda. V nedeľu ráno sa vraj Mara kúpala v rieke Svätého Vavrinca, čo bolo jedno z jej obľúbených miest na plávanie. No potom, ako vyšla z vody, sa podľa vyšetrovateľov pošmykla a udrela do hlavy, v dôsledku čoho mohla stratiť vedomie, spadla do vody a utopila sa. Svedčiť o tom majú porananie v oblasti hlavy. Jej rodina vylúčila, žeby mohla byť nehoda spojená aj s alkoholom či drogami.

Za herečkou smútia aj jej fanúšikovia na sociálnych sieťach:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Inbox Latino N.Y (@inboxlatino)

Sympatická rodáčka zo Syrakúz vyštudovala strednú školu v Concorane a potom pokračovala v štúdiu na štátnej univerzite v San Francisku a Yale. Po skončení štúdií sa rozhodla  nastúpiť na hereckú dráhu. Počas svojej kariéry, ktorá trvala viac ako tri desaťročia, sa Mary objavila vo viac ako 20 filmoch, ale jej doménou bolo účinkovanie v televíznych seriáloch, stihla ich asi štyridsať ako napríklad Západné krídlo, Zákon a poriadok: Special Victims Unit, NYPD Blue a Lost. Predstavila sa aj ako Loretta Sweet v seriáli Pohotovosť a Nance v seriáli Shameless, ako aj v seriálových hitoch Star Trek: Enterprise a Nip/Tuck.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie