Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tvrdá rana pre Elona Muska! Jeho syn s ním nechce už nič mať, mení si meno aj POHLAVIE!
Zdielať na

Tvrdá rana pre Elona Muska! Jeho syn s ním nechce už nič mať, mení si meno aj POHLAVIE!

Archívna reportáž

V živote najbohatšieho muža sveta Alona Muska (50) nie je snáď nič celkom normálne. Majiteľovi a zároveň šéfovi spoločností Tesla a SpaceX, ktorý aktuálne prevzal aj sociálnu sieť Twitter za 44 miliárd dolárov, sa v súkromnom živote nedarí tak, ako by si možno prial. Jeho tri manželstvá s dvomi ženami sa rozpadli a posledný oficiálne priznaný vážny vzťah s kontroverznou kanadskou umelkyňou Grimes (34) je už tiež minulosť. Pritom majú spolu dve malé deti s podivnými menami, syna X Æ A-Xii a dcéru Exu Dark Sideræl, porodenú iba vlani v decembri náhradnou matkou. Teraz by mal Musk randiť s inou mladou ženou, herečkou Natashou Basset (27). Videli ich nedávno spolu na festivale v Cannes.

​Špekuluje sa, či aj zhruba ročná dcérka herečky Amber Heard nie je jeho. Vajíčka oplodnené spermiami Elona si mala dať údajne zamraziť počas ich randenia a dieťa jej vynosila náhradná matka. Musk sa mal s Amber kvôli tomu aj súdiť, o výsledku sporu sa ale nič nevie. Ktovie, či aj táto anomália neprispela k zvláštnemu rozhodnutiu Muskovho syna z manželstva s Justine Wilson, s ktorou sa spoznal počas šúdia v Ontariu. V roku 2002 sa zobrali a potom presťahovali do Los Angeles, kde sa im narodil syn Nevada, no po 10 týždňoch náhle skonal na syndróm náhleho úmrtia novorodencov. Nešťastní rodičia sa potom rozhodli pre umelé oplodnenie, z ktorého sa narodili v roku 2004 dvojičky Xavie a Friffin. Rovnako postupovali aj pri splodení trojičiek Kaia, Saxona a Damina, ktorí sa narodili v roku 2006. Ani to však nezabránilo v roku 2008 rozpadu manželstva. Ďalšie, až dvojnásobné manželstvo Muska s britskou herečkou Talulah Riley zostalo bezdetné.

Aktuálne jedno z dvojčiat Elona Muska sa rozhodlo zmeniť svoju rodovú identitu, píše portál TMZ. V apríli 2022 Xavier Musk (18) podal právnu žiadosť o zmenu mena na Vivian Jenna Wilson, čím prevzal priezvisko matky. V podaní uvádza Xavier ako dôvod zmeny mena "rodovú identitu a skutočnosť, že už nežijem so svojím biologickým otcom a nechcem byť s ním nijakým spôsobom, v žiadnej podobe ani forme spájaný". V máji, približne mesiac po podaní tejto synovej žiadosti, Musk šokujúco vyhlásil, že podporuje Republikánsku stranu, o ktorej je známe, že jej volení zástupcovia podporujú celý rad právnych predpisov, ktoré by v štátoch po celej krajine obmedzili práva transrodových osôb. Musk sa pritom javil byť značne liberálnejší. "Absolútne podporujem transrodové osoby, ale všetky tieto zámená sú estetickou nočnou morou," napísal Musk už v roku 2020 na Twitteri s ohľadom na to, že sa tzv. nonbinárni ľudia nechávajú oslovovať "oni, ich". 

Elon so svojim synom X Æ A-Xii:

​Konkrétne sa tento mnohonásobný otecko k synovmu, či čoskoro už k dcérinmu rozhodnutiu nevyjadril. Xavier požiadal o zmenu rodovej identity ako aj mena už v čase jeho plnoletosti, takže by výsledok  rozhodnutia Najvyššieho súdu okresu Los Angeles v Santa Monice aj tak nemohol ako otec veľmi ovplyvniť. Súdne dokumenty s Xavierovou žiadosťou sú pre záujemcov dostupné k online nahliadnutiu prostredníctvom PlainSite.org. Právnik, ktorý Muska zastupuje, ani mediálny zástupca spoločnosti Tesla, a ani asmotný Elon v pondelok bezprostredne po zverejnení tejto skutočnosti nijako nereagovali. Isté je, že to musí byť pre neho, ako otca, pomerne trpké zistenie.

Elon a jeho syn Xavier ešte ako bábätko:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tipsnnews (@_tipsnnews_)

Súvisiace články

Najčítanejšie