Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Niekdajší Ken, dnes už Barbie Jessica vyvádzala v odvážnych šatách! A v jednej chvíli to NEUSTRÁŽILA!
Zdielať na

Niekdajší Ken, dnes už Barbie Jessica vyvádzala v odvážnych šatách! A v jednej chvíli to NEUSTRÁŽILA!

Zdroj: Instagram/JA

Odkedy sa po plastikách stala ženou, tvrdí Jessica Alves (38), predtým Rodrigo, že konečne našla vnútorný pokoj a je vo svojom tele šťastná. Ako žena sa snaží vzbudiť pozornosť najmä na sociálnych sieťach, kde sa predvádza už vyše dva roky. Podstúpila preto množstvo plastických operácií, od pŕs až po vagínu. Chce vyzerať sexi a podriaďuje tomu aj svoje oblečenie, ktoré je naozaj veľmi výstredné. Fotografuje sa v odvážnych pózach, pričom sa snaží odhaliť čo najviac - tak, aby mužov nalákala na platený obsah.

​Pochádza z Brazílie, kde má už zopár mesiacov aj svoje hlavné sídlo, ale už od detstva vyrastala v hlavnom meste Británie, kde žije aj jej najbližšia rodina. Pendluje však po celom svete, cestovanie ju baví a zároveň vždy vymyslí z rôznych miest niečo na spestrenie pre svojich sledovateľov na sociálnych sieťach. Momentálne sa vybrala do Thajska, kde v meste nerestí, v Phukete, zapózovala v zelených šatách z jemnej ľahkej látky, ktoré naozaj veľa neskrývali. 

Tento záber ľudí poriadne šokoval. Skutočne ukázala Jessica "všetko"..?

instagram/JAUK

​Veľké silikónové prsia zboku len sotva prekrývali dva pruhy látky, ktoré boli v páse stiahnuté veľkou sponou a od pása dolu sa zas látka rozdeľovala na dve časti. Možno chtiac, možno nechtiac, Jessica ukázala trochu viac, ako obvykle a vzbudila tým poriadny rozruch. Šaty ale dali naplno vyniknúť aj jej postave, na ktorej už vraj dlhšiu dobu pracuje v posilňovni. Zjavne sa jej zmenou životosprávy podarilo aj zoštíhlieť, čo jej obdivovatelia kvitujú pochvalnými komentármi.

Jessica predvádza svoje úpravy aj v rôznych reality šou po celom svete: 

Proti gustu žiaden dišputát, ale ako vidieť, jej mega silikónové prsia, nadrozmerná zadnica, zväčšené pery a parochňa z dlhých blonďavých vlasov z nej robia skutočne umelú bábiku a treba dodať, že najmä vďaka filtrom je na fotkách príťažlivá. No zdá sa, že sa to podaktorým mužom páči, vrátane samotnej Alves.

Na týchto fotkách zjavne nebude náhoda, čo vykúka v intímnych partiách spod plaviek:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Ešte ako muž sa štylizoval do podoby Kena, kvôli tomu ale musel Rodrigo podstúpiť tiež veľa plastík. Jeho malá zavalitá postava s vyčnievajúcim bruchom bola všeličo, len nie sexi. Celkom bizarne vyzeral na jeho bruchu silikónový "six pack", čo malo pôsobiť ako vypracované svaly. To už ako "Barbie" vyzerá značne lepšie. Cíti sa ako bohyňa, čo jej viacerí potvrdzujú komplimentami v odkazoch, ale pre život, po čom túži, žiadneho partnera zatiaľ nenašla. Snáď aspoň zárobky na sociálnej sieti pre dospelých sú dostatočnou kompenzáciou za bezpočetné chirurgické úpravy.

Jessica sa rada predvádza v úsporných šatách, ktoré odhaľujú jej mega silikonové prsia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie