Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Žilková prehovorila o vzťahu jej dcéry Agáty a milionára Soukupa! To ČO chcela naznačiť?!
Zdielať na

Žilková prehovorila o vzťahu jej dcéry Agáty a milionára Soukupa! To ČO chcela naznačiť?!

Zdroj: Instagram/AH

Nad novým vzťahom v šoubiznise, Agátou Hanychovou (37) a mediálnym magnátom a majiteľom českej súkromnej televízie Jaromírom Soukupom (54) snáď všetci krútia hlavou. Agáta je známa svojou prelietavosťou, ale zatiaľ si vždy našla partnerov približne v jej veku, či o málo starších. Tentokrát sa 17-ročný vekový rozdiel zdá byť mnohým už príliš. Na druhej strane by mohol byť pre túto nestabilnú matku dvoch detí vzťah so starším mužom stabilizujúci, nebyť toho, že Soukup nemá práve najlepšiu povesť a patrí medzi veľmi kontroverzné osobnosti.

​Aj preto vzniká podozrenie, či to nebude nejaká mediálna hra. V rozhovore v relácii, kde si Hanychovú Soukup pozval, bolo celkom zrejmé, že sa Agáta snaží dostať do jeho priazne. Neustále zdôrazňovala svoje prednosti, zrejme aby pochopil, že ona je tá pravá pre prácu v jeho televízii, on jej zas nadbiehal neustálym lichotením, aká je krásna a šikovná. Dokonca mu pripomenula, že má aj vysokú školu so zameraním na médiá a tiež, že by nemal v televízii robiť všetko sám. Tak, či onak, Agáta má už prácu zrejme istú. No či to bol hlavný dôvod nadviazania vzťahu, ale isté zas nie je. Možno si skutočne padli do oka.

Soukup sa už vo svojej televízii osobne vyjadril k jeho novému vzťahu:

K vzťahu svojej dcéry a Soukupa, ktorý je od nej len o 7 rokov mladší, sa vyjadrila herečka Veronika Žilková (60).  "Nebudem komentovať život dvoch profesionálov. Pán Soukup je mediálny magnát a moja dcéra má vysokú školu na nové médiá. Vzťah dvoch profesionálov naozaj nemôžem komentovať. Navyše sú obaja dospelí a slobodní a ja nie som hovorkyňou týchto dvoch mediálnych profesionálov," prekvapila herečka strohou odpoveďou, z ktorej veľmi necítiť ani nadšenie, no ani úprimnú lásku medzi Agátou a Soukupom.

Údajný nový partner Agáty, Jaromír Soukup je v susednom Česku veľmi vplyvný muž:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Soukup (@jaromir.soukup)

O odpoveď na nečakaný VIP pár sa pokúsili získať relevantnú odpveď od veroniky Žilkovej aj z Blesku. "Nebudem komentovať vzťah medzi mediálnym kráľom a kráľovnou..," opäť len naznačila, čo je vo vzťahu páriku zrejme to najpodstatnejšie. "Jediné, čo k tomu môžem povedať, je, že sa k sebe veľmi hodia," doplnila Agátina mama svoju odpoveď, len nevedno, ako presne to myslela. Zostáva len čakať, ako bude tento nový bizarný pár vo vzťahu pokračovať ďalej. Povráva sa, že Jaromír Soukup chce kandidovať za prezidenta a patrilo by sa, aby mal nejakú partnerku. Žeby bol z Agáty napokon prvá dáma..?

Agáta si z rozchodu so slovenským lekárom nič nerobí, momentálne si užíva slnečné lúče na surfovačke vo Francúzsku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie