Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prvým dvom manželkám syna Hana Gregorová práve nelichotila! TOTO povedala o Brzobohatého novej láske!
Zdielať na

Prvým dvom manželkám syna Hana Gregorová práve nelichotila! TOTO povedala o Brzobohatého novej láske!

Archívna reportáž

V súvislosti s novou láskou Ondřeja Gregor Brzobohatého (39), známou moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), sa už toho popísalo aj povedalo veľa. Občas sa k tomu vyjadrili aj samotní zaľúbenci, aj keď stále iba veľmi opatrne. Hovoria za nich skôr fotografie, na ktorých vyzerajú byť skutočne šťastní. A teraz k tomu niečo povedala aj Ondřejova slávna mama.

Ktovie, či Daniela tak trošku nepanikárila pri predstave, ako ju prijme potenciálna svokra. Hana Gregorová (59) totiž bývalé nevesty nijako nešetrila, no zdá sa, že moderátorku vzala na milosť. "Podľa mňa je Ondro hrozne šťastný. Boli sme spolu v Bratislave, pretože pre Richarda Müllera urobil krásny nový album. A úplne žiari, je fakt šťastný, z čoho mám strašnú radosť," vyznala sa Gregorová, ako uviedli v Blesku.cz.​ Spokojná mama síce priamo nepovedala, že to má súvislosť s moderátorkou, ale z jej rozprávania to tak nejako vyplynulo. 

Ani k jednej zo synových manželiek sa nevyjadrila tak pozitívne ako k Daniele. "Mne sa páči, poznala som ju už predtým. Ak je môj syn šťastný, tak som aj ja. Myslím, že je to pekné a inteligentné dievča. A nohy má až niekam sem," popri slovách chvály ukázala herečka so smiechom rukou až k hlave. Na atraktívne ženy si Brzobohatý potrpí. Najmä Kuchařová toho bola jasným príkladom, keď ju dokonca kedysi v medzinárodnej súťaži Miss World vyhodnotili ako najkrajšiu. Jeho mame to ale akoby vôbec nestačilo. "Nechcem ju zhadzovať, ale pre mňa Miss World neznamená, že je to značka niečoho kvalitného," poznamenala svojho času Gregorová. To však mohlo byť ňou takto povedané aj vzhľadom k tomu, že si od nej Taťána držala po škandáloch s jej mladým milencom Ondřejom Koptíkom (37) odstup. A pridal sa k nej aj Ondřej, takže sa veľmi nestretávali. Iste jej to herečka nikdy nezabudne. Ale ešte oveľa horšie to schytala jej prvá nevesta Johana Indráková. 

Hanu Gregorovú môžu diváci momentálne vidieť aj v jojkárskom seriály Hranica, kde hrá pašeráčku Zoru:

​Keď si ju Ondřej bral, neprišla ani na jeho svadbu."S Radkom sme si mysleli, že Ondra má na viac. Ale snáď pôjdeme na jeho ďalšiu svadbu. Ondrovi to všetko nevadí. Je to jeho život, on sa tak rozhodol. S Radkom si myslíme, že je na manželstvo príliš mladý a celá tá svadba je zbytočná. Veď žijú v prenajatom byte, nemajú deti... Tak prečo svadba? Len preto, aby sa jeho manželka mohla podpisovať ako Brzobohatá," volila zjavne nahnevaná Gregorová možno až príliš tvrdé slová vo vzťahu k Johane. Temperamentná herečka maďarského pôvodu si servítky pred ústa veľmi nedáva. Vie byť drsná aj na svoje dve deti, aj preto boli jej vzťahy s nimi občas napäté. To je už ale podľa nej minulosťou. "Sme v poriadku, Ondra a Rola," tvrdila herečka v rozhovore v televíznej relácii ShowTime. Snáď im to všetkým vydrží už navždy.

Podľa Hany Gregorovej je jej syn Ondřej momentálne veľmi šťastný, čo sa podpísalo aj pod jeho úspechy v práci:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie