Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plačková po dlhom naťahovaní konečne ukázala KOČÍK! Jedinečný kus za šialené peniaze!
Zdielať na

Plačková po dlhom naťahovaní konečne ukázala KOČÍK! Jedinečný kus za šialené peniaze!

Archívna reportáž

Poriadne dlho naťahovala Zuzana Strausz Plačková svoje sledovateľky, kým ukázala, v čom bude voziť svoje bábo. Ako tvrdila, škatuľu s kočíkom vozila v aute už celé týždne, viackrát avizovala, že kočík už ukáže, no stále na to neprišlo. Až v pondelok sa konečne rozhodla pochváliť luxusným kúskom.

​Kto by si myslel, že influencerka Plačková, priam posadnutá luxusnými značkami a prezentovaním majetku, sa práve pri kočíku pre svoje prvorodené dieťa zachová inak, veľmi sa mýlil. Nesklamala a vybrala si rozhodne jednu z najdrahších možností, aké na trhu sú.

Bolo jasné, že kočík pre prvé dieťa manželov Strauszovcov bude výnimočný kúsok. Možno niektorí čakali už pomerne prepálené okrídlené kusy, bez ktorých by svojho času každá rádoby influencerka radšej ani neotehotnela, no Zuzana ukázala, že má naviac.

Zuzana prešla za ostatných 7 rokov obrovskou premenou:

​Plačkovej bábo, ktoré príde na svet už o pár týždňov, sa bude vyvážať prekvapivo vo veľmi vkusnom kúsku. "Milujeeem! Už len na teba Láska naša čakáme ešte 2 mesiace a sme spolu," napísala k fotkám kočíku skutočne prémiovej značky, za ešte prémiovejšiu cenu. A aby to bolo dokonalé, obliekla sa do rovnakej súpravy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Dvojkombinácia Christian Dior stojí necelých 10.000 eur, čo rozhodne nie je suma, ktorú chcú bežné mamičky investovať do vozidla pre svoje dieťatko. Možno by aj chceli, ale sotva 900-eurové kočíkovné na to akosi nestačí. Zuzana sa ale na peniaze pozerať nemusí a nie je dôvod, aby na svojom bábätku šetrila, hoci tomu je úprimne jedno, v čom ho mama bude voziť. Ale bude to skutočne pekný kus v kombinácii tmavomodrej a béžovej, pričom striešky sú komplet potlačené logom tejto luxusnej značky. A to sa rozhodne vo svete influencerov počíta. No ako dodala, ešte možno bude prikupovať. "Tým, že nevieme ešte pohlavie, zvolili sme neutrálny štýlový praktický kočík, samozrejme, ak to bude dievčatko prikúpime aj ružový cukríčkový, ten mám tiež vybraný keby niečo," priznala Zuzana, že skutočne si nechávajú pohlavie bábätka ako prekvapenie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Súvisiace články

Najčítanejšie