Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Poriadne hlúpy dôvod! Bouček priznal rozchod s manželkou, aj PREČO sa to stalo!
Zdielať na

Poriadne hlúpy dôvod! Bouček priznal rozchod s manželkou, aj PREČO sa to stalo!

Archívna reportáž

Jeden z najúspešnejších a najobsadzovanejších českých moderátorov, Libor Bouček (41), sa stihol za svoj pomerne neveľmi dlhý život od svojej plnoletosti trikrát oženiť. Až vlani vo februári sa však stal po prvýkrát otcom. V poradí tretia manželka Gabriela (31) priviedla na svet krásneho syna a on sa v ňom priam našiel.

​Narodenie syna bolo pre Boučeka skutočne veľkou udalosťou. "Obdobie nového života. Počiatok... Videl som to. Intenzitu tých okamihov naplno nikdy nevystihnem. Ale bez nadsádzky prebudí sa v človeku nový rozmer lásky. K mojej žene. K životu. A hlavne k nemu. Syn. Prvorodený. Pokračovateľ," básnicky popísal svoje pocity, keď na sociálnej sieti oznámil narodenie svojho prvého potomka.

Ochotne sa preto kedykoľvek aktívne zapája do starostlivosti o neho, aby mohol svojej žene dopriať odpočinok. Predsa len, hlavná starostlivosť leží zvyčajne hlavne na jej pleciach, keďže Libor má stále veľa práce. Úspešný moderátor nechce nič zanedbať, jeho povolanie ho ale dobre živí a je hlavným zdrojom príjmu v jeho rodine. 

Libor prezradil všeličo zo súkromia v talk show:

Práve pri práci sa kedysi zoznámil aj s jeho tretiou manželkou, keď moderoval Galavečer súťaže Miss Česka. Bola jednou zo súťažiacich a obaja si vraj hneď padli do očí. Libor si však možno až príliš uvedomoval ich vekový rozdiel a mal preto pochybnosti, či má zmysel ísť do vzťahu naplno. Po krátkom čase spoločného oťukávania sa preto rozhodol Gabrielu opustiť, a mal poriadne hlúpy dôvod - aby ho nebodaj nepredbehla ona. "Dôvodom bolo to, že ona je veľmi mladá a že ja nebudem čakať na to, kým mi dá kopačky. A že keď bude mať 30, ja budem mať 40 a že ju nechcem brzdiť v rozlete, pretože je vzdelaná, krásna a inteligentná a mohla by si nájsť kohokoľvek," zveril sa moderátor.

Boučekovci priam žiaria šťastím:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Libor Bouček (@liborboucek)

Ešte dobre, že to jeho budúca manželka nezobrala až tak vážne a dokázala ho presvedčiť, že je to hlúposť. "Tento rozchod trval 14 dní, takže si myslím, že to bola skôr taká malá prestávka. A odvtedy, od septembra 2014, bývame v jednom byte," zaspomínal si Bouček. Obaja sú zjavne spolu spokojní, aj keď Libor iste len žartom tvrdí, že základ ich manželstva je súcit. "Viem vymenovať výjazdy na D1. Snažil som sa tým zapôsobiť na manželku, ale nezaujalo ju to. Je asi jasné, že naše manželstvo je z jednej strany taká charitatívna a súcitná činnosť. Je to tak. Súcit je základom môjho tretieho manželstva," žartoval v talk show 7 pádov Honzy Dědka. To, pochopiteľne, nebude dôvod, prečo sú Boučekovci spolu takí šťastní. Ešteže mala pred rokmi vtedy mladučká Gabika viac rozumu, ako ostrieľaný moderátor.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie