Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Plačková v nemocnici! Katastrofálny stav, také niečo ešte u tehotnej nevideli!
Zdielať na

Plačková v nemocnici! Katastrofálny stav, také niečo ešte u tehotnej nevideli!

Archívna reportáž

Hoci je na jednej strane absolútne prirodzené, na druhej strane je tehotenstvo obrovská záťaž pre organizmus ženy. Každá ho znáša inak, stavy sa rôznia, no aj tie, ktoré druhý stav znášajú absolútne v pohode, môžu mať skrytý problém. To je aj prípad Zuzany Strausz Plačkovej.

​Hoci sa influencerka, podnikateľka a niekdajšia škandalózna hviezdička reality šou cíti v tehotenstve výborne a veselo lieta z dovolenky na dovolenku, ani nevie ako, ocitla sa zrazu v nemocnici.  Nešlo pritom o žiadny náhly stav, nevoľnosť, či nebodaj iný zjavný či citeľný prejav, že niečo nie je v poriadku. Bolo treba krvné testy, aby vyšlo najavo, že Zuzana ani náhodou neznáša tehotenstvo s takou ľahkosťou, ako sa zdalo.

Zuzanine telo si s ňou ale zjavne trochu zahráva a nebyť kontroly, zrejme by jej ani nenapadlo, v akom stave reálne je. "Cítim sa úplne super, aj som sa vlastne cítila, len som bola trošku viac unavená. Včera ráno som bola u lekára, zobrali mi krv a poobede boli výsledky," začala svoje rozprávanie v instastories sediac v nemocničnej izbe na bratislavských Kramároch.

Pred dvomi týždňami Zuzane a Renému zrušili obvinenie, Plačková sa od šťastia nezmohla na slovo:

​Akonáhle prišli výsledky, volali jej z ambulancie jej gynekológa a začal sa poplach. "Boli úplne katastrofálne, silná anémia, ale až taká, že ma museli hospitalizovať, Jedna moja známa, čo robí v inej nemocnici, mi povedala, že také zlé výsledky u tehuľky ešte nevidela, a to robí 17 rokov v nemocnici," priznala Zuzana skutočne nepríjemný stav, ktorý je pre organizmus jednak veľmi zaťažujúci, no potenciálne aj veľmi nebezpečný.

Zuzana sa z tehotenstva nesmierne teší:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

"Dali mi krv, určite ma ešte budú dopovať železom, a keď budem v poriadku pôjdem domov," prezradila nastávajúca mamička, čo ju čaká najbližšie dni. Prekvapivo je so službami a prístupom zdravotníkov v nemocnici veľmi spokojná, dokonca si pochvaľuje aj stravu, ktorá býva neraz terčom vtipov. No popri tom už stihla preveriť aj sortiment bufetu, kde sa "napchala treskou a kofolou", ako priznala. Okamžite ju prišiel navštíviť aj jej manžel René a priniesol kyticu azda stovky ruží, na ktorú na Kramároch asi len ťažko nájdu vázu. Azda Zuzanu počká doma a jej pobyt v nemocnici bude čo najkratší a najefektívnejší. Do pôrodu predsa len treba ešte pár týždňov vydržať.

Súvisiace články

Najčítanejšie