Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manželka Willa Smitha sa konečne vyjadrila! TOTO si myslí o škandalóznej facke!
Zdielať na

Manželka Willa Smitha sa konečne vyjadrila! TOTO si myslí o škandalóznej facke!

Archívna reportáž

Azda pre všetkých bola facka, ktorú uštedril na udeľovaní Oscarov Will Smith (53) stand up komikovi Chrisovi Rockovi veľkým šokom. O to viac, že práve on bol jedným z ocenených a má povesť skôr pokojného človeka. Po tomto škandalóznom čine dostal od Akadémie zákaz vrátiť sa na toto alebo na akékoľvek iné podujatia organizované pod ich hlavičkou na nasledujúcich desať rokov.

Smith sa vyjadril až dodatočne v príspevku na Instagrame, kde sa okrem Rocka ospravedlnil aj Akadémii, producentom šou, rodine, všetkým účastníkom a tým, ktorí galavečer sledovali. "Je mi hlboko ľúto, že som svojím správaním pošpinil inak nádhernú cestu nás všetkých. Vtipy na môj účet sú súčasťou práce, ale vtip o zdravotnom stave Jady bol pre mňa priveľkým sústom a reagoval som emocionálne," napísal herec na vysvetlenie. ​​Odvtedy o tom, čo sa stalo, Smith radšej mlčí. No pravdou je, že mnohí vinili z prchkej reakcie skôr jeho manželku, ako herca, ktorý sa najprv na vtipe smial, až po pohľade na Jadu sa rozhodol konať.

Jada Pinkett-Smith (50) sa až teraz v epizóde jej relácie Red Table Talk prvýkrát verejne vyjadrila k tomu, čo sa stalo. "Hlboko dúfam, že títo dvaja inteligentní a schopní muži budú mať príležitosť uzdraviť svoj vzťah, porozprávať sa o tom a zmieriť sa. Vzhľadom na stav dnešného sveta ich potrebujeme oboch. A my ale v skutočnosti potrebujeme jeden druhého viac ako kedykoľvek predtým," prehlásila. Zároveň však dala jasne najavo, že stojí pri svojom manželovi napriek všetkému, čo sa na jeho hlavu znieslo po jeho facke v priamom prenose. To ju s manželom práve vraj ešte viac zblížilo. 

Jada sa vyjadrila k oscarovej facke svojho manžela Willa Smitha z pozície mentora a dúfa, že sa dvaja umelci čoskoro uzmieria: 

"Dovtedy budeme s Willom pokračovať v tom, čo sme robili posledných 28 rokov, a to je pokračovať v riešení tejto veci zvanej spoločný život," prízvukovala herečka známa početnými neverami. Hlavnou témou relácie bola ale alopécia a jej osveta. "Vzhľadom na to, čím som si prešla s vlastným zdravím a čo sa stalo na Oscaroch, ma oslovili tisíce ľudí so svojimi príbehmi. Využívam túto chvíľu na to, aby som dala našej rodine s alopéciou príležitosť hovoriť o tom, aké to je mať toto ochorenie, a informovať ľudí o tom, čo alopécia vlastne je,"  vysvetľovala herečka o stave, pri ktorom ľudia prichádzajú o vlasy.

Jada si z alopécie urobila cnosť a vďaka "fackovému" škandálu na odovzdávaní Oscarov sa stala aj nosonou témou jej talk šou:

Rozhodnutie Jady spomenúť pri tejto téme facku z Oscarov vyplynul z toho, že práve jej alopécia bola jej príčinou. Will dal Chrisovi facku kvôli vtipu, v ktorom komik prirovnal Jadu k filmovej G. I. Jane práve pre jej vyholenú hlavu. Chris vraj nevedel, že Jada trpí vypadávaním vlasov v dôsledku alopécie, ale vtip nahneval Willa natoľko, že mal pocit, že musí konať na obranu svojej manželky. Jade prisľúbila, že o tom, čo sa stalo, bude v budúcnosti ešte debata. "Vzhľadom na všetko, čo sa stalo v posledných týždňoch, sa rodina Smithovcov zamerala na hlboké uzdravenie. O niektoré zaujímavosti okolo nášho uzdravenia sa podelíme pri stole, keď na to príde čas," sľúbila herečka, akurát si asi neuvedomila, že pri podobných témach je dobré ich uzavrieť čo najskôr a nejatriť neskôr rany.

Súvisiace články

Najčítanejšie