Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Žilková hlási nečakané detaily rozchodu! Fakt sa Stropnický TAKTO zachoval k dcére?!
Zdielať na

Žilková hlási nečakané detaily rozchodu! Fakt sa Stropnický TAKTO zachoval k dcére?!

Zdroj: instagram/VŽ

Od marca, keď dostala herečka Veronika Žilková (65) nešťastný e-mail od manžela Martina Stropnického (65) s oznámením rozchodu po 18 rokoch, s tým stále nie je úplne vyrovnaná. Nedokáže sa preniesť cez jeho zradu. Len pár dní predtým pritom boli aj spolu s dcérou Kordulou (16) na rodinnej dovolenke v Dubaji a toto naozaj nečakala. Herečka tvrdí, že to bolo pre ňu veľké prekvapenie, lebo nič tomu vraj nenaznačovalo. Je však zaujímavé, že v lietadle na ceste domov jej dcéra hovorila, že mala pocit, akoby sa s nimi otec lúčil. Jej intuícia sa potvrdila. Rozchod rodičov ju iste zasiahol, oboch ich má rada, aj keď s otcom sa za posledné dva roky naživo videla len zopárkrát. Na vine bola pandémia.

​Na odporučenie úradov Izraelu, kde pôsobí Stropnický ako veľvyslanec Českej republiky, sa Žilková takmer zo dňa na deň zbalila spolu s Kordulou na cestu do rodnej krajiny. Mnohé osobné veci si tam aj nechali, lebo vraj predpokladali, že sa zakrátko vrátia späť. To ešte Veronika netušila, že tým manželovi otvorila možnosť prehĺbiť vzťah s jeho pracovníčkou Markétou Horňákovou (30). O ich vzťahu sa vraj na ambasáde šuškalo všeličo. Aj k Veronike sa niečo donieslo, no ona vraj manželovi verila, keď jej tvrdil, že je to nezmysel. Ten do poslednej chvíle hral rodinnú idylku, keď sa aj tesne pred oznámením rozchodu objavil v relácii Prvá dobrá, ktorú vymyslel jej syn Vincent Navrátil. "On jediný z nás vedel, keď to nakrúcal, že je to vlastne celé len hra," zverila sa Veronika. 

​​V Prahe mala motiváciu zdržať sa dlhšie, lebo sa bála o svoju deväťdesiatsedemročnú mamu. Nechcela ju dať do domova pre seniorov. Ako nedávno po jej kolapse prezradila, trpí nešpecifikovanou chorobou, ktorá ju ohrozuje už mnoho rokov. Mamu preto uprednostnila pred manželom už aj preto, že v Izraeli panovali veľmi prísne proticovidové opatrenia. To zjavne nahralo Stropnického milenke vodu na mlyn a dopadlo to tak, ako je už známe.

Veronikú Žilkovú si mnohí pamätajú ako roztopašnú rosničku z obľúbenej zábavnej relácie:

Očakávaný rozvod herečka nerieši, podľa nej by o neho mala podať strana, ktorá sa chce oslobodiť, teda Martin. Komunikuje s ním vraj len cez právnikov a sociálnych pracovníkov kvôli ich neplnoletej dcére, píše portál Extra.cz"S Kordulkou by aj komunikoval, ale neuvedomuje si, že tomu dievčaťu zobral nejaké ilúzie o rodine, a hlavne ten jeho odchod bol dva dni po návrate z dovolenky, takže to dievča v čase dospievania, samozrejme, úplne nechápe túžbu otca po novej láske," odpovedala na otázku, čo na to ich dcéra. 

Jedna z posledných fotiek Stropnického s maželkou a dcérou z marca 2022:

Tínedžerka otca kvôli covidu poriadne nevidela celé dva roky. "Ako to Kordula znáša, to by bola skôr otázka pre ňu, ale myslím, že nie je tak ťažké si predstaviť, ako sa asi cíti, keď sa vráti domov a tam jeden člen rodiny chýba," tvrdí herečka a prekvapila ďalšou nelichotivou  informáciou o Stropnickom. "Teraz riešime, že nechce prísť v lete na prázdniny a nechce si vziať dcéru," prezradila smutný fakt, keď sa otec z nejakého dôvodu chce vyhnúť kontaktu s vlastnou dcérou.  Žilková by pritom 16-ročnú Kordulu chcela mať s Martinom v striedavej starostlivosti, no zdá sa, že druhá strana tomuto záväzku nie je až tak naklonená. Zatiaľ bolo počuť len názor jednej strany, no ak je pravdivý, charakteru diplomata veľmi nelichotí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie