Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Amber Heard odmieta prijať verdikt súdu! TOTO tvrdí o odvolaní jej advokátka!
Zdielať na

Amber Heard odmieta prijať verdikt súdu! TOTO tvrdí o odvolaní jej advokátka!

​Vo vyše šesť týždňov trvajúcom súdnom procese Johnnyho Deppa a Amber Heardovej pre urážku na cti sa v stredu popoludní konečne zrodil rozsudok.  Sedemčlenná porota dospela k rozhodnutiu na súde vo Fairfaxe vo Virgínii v stredu, na tretí deň rokovania, po takmer 13 hodinách zvažovania prípadu. A verdikt potešil tých, ktorí fandili Johnnymu Deppovi.

​Johnny Depp zvíťazil. Heard mu však nemusí vyplatiť celých 50 miliónov, o ktoré ju žaloval, a čosi získala aj ona. Deppovi bolo priznané kompenzačné odškodné vo výške 10 miliónov dolárov a 5 miliónov dolárov ako sankčné odškodné. Heard dosiahla menšie víťazstvo v protižalobe proti Deppovi, keď požadovala 100 miliónov, no porota jej priznala len 2 milióny dolárov. No napokon nemusí platiť herečka ani tých 5 miliónov, nakoľko vo Virgínii je dané odškodnenie stanovené na maximálnu výšku 350 tisíc. A ani 10 miliónov nebude celých, keďže 2 milióny musí dať Depp exmanželke, keďže v jednom bode mu súd nedal za pravdu.

Človek by si pomyslel, že obe strany už budú radi, že to majú za sebou, a ešte aj finančný trest pre Heard bol výrazne miernejší, ako pôvodných 50 miliónov. Ale Amber si povedala, že to tak nenechá a chystá sa voči rozsudku odvolať, píše portál ew.com.

Tu si môžete pozrieť verdikt tak, ako bol naživo vysielaný:

Elaine Bredehoft, právna zástupkyňa Amber Heard v súdnom procese proti Johnnymu Deppovi, vystúpila po vynesení rozsudku v relácii Today a povedala, že Heard sa bude chcieť určite odvolať voči rozhodnutiu poroty, ktoré bolo v prospech Deppa. "Má na to tie najlepšie dôvody. Bola tu démonizovaná. Na tomto súde sa povolilo množstvo vecí, ktoré sa povoliť nemali, a to spôsobilo zmätok v porote. Nesmeli sme spomínať ani rozsudok v Spojenom kráľovstve," vyjadrila sa advokátka.

Johnny zverejnil dojímavé ďakovné vyjadrenie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp)

Bredehoft sa tiež podelila o svoje presvedčenie, že porotu s najväčšou pravdepodobnosťou ovplyvnila vlna nenávisti, ktorá sa valila na Amber na sociálnych sieťach počas súdneho procesu. Sociálne médiá boli zväčša na Deppovej strane, o čom svedčí aj virálny trend TikTok, v ktorom používatelia vo veľkom zosmiešňovali Heardovej výpovede. "Porotcovia sa nemali pozerať na sociálne médiá, ale ako sa to dá? Každý večer chodili domov. Majú rodiny. Ich rodiny sú na sociálnych sieťach. V polovici sme mali 10-dňovú prestávku kvôli súdnej konferencii. Nie je možné, aby ich to neovplyvnilo. Bolo to strašné. Bolo to naozaj, naozaj jednostranné. Bola som proti kamerám v súdnej sieni a išla som s tým do záznamu a argumentovala som proti tomu kvôli citlivej povahe tejto veci. Urobilo to z toho zoologickú záhradu," pohoršuje sa právnička herečky. Azda si len uvedomujú, že odvolanie bude opäť podobne trpké divadlo s neistým koncom.

Amber vo vyhlásení netají obrovské sklamanie:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Súvisiace články

Najčítanejšie