Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sexi Salma Hayek predstavila dcéru svetu rovno na titulke! Predčí jej krása tú maminu..?
Zdielať na

Sexi Salma Hayek predstavila dcéru svetu rovno na titulke! Predčí jej krása tú maminu..?

Archívna reportáž

Kým mnohé deti celebrít sa držia stranou od mediálnej pozornosti, dcéra slávnej herečky Salmy Hayek (55) si vo svojich štrnástich rokoch publicitu zjavne užíva. Valentina Paloma sa v najnovšom vydaní mexickej mutácie Vogue dostala dokonca spolu s mamou na titulnú stranu. Vo vnútri časopisu sa čitatelia mohli dozvedieť aj niečo z jej súkromia a vzťahu so slávnou mamou. Na svoj vek vyzerá veľmi vyspelo a netají sa tým, že miluje make-up a nosí maminu garderóbu.

​Valentina si s mamou veľmi dobre rozumie a obe rady medzi sebou komunikujú v španielčine. "Hovorím s ňou po španielsky, ak nechcem, aby nám okolie rozumelo. Tiež si myslím, že to posilňuje jednotu, rodinné puto - posilňuje to puto, ktoré máme," vysvetlila slávna herečka. S otcom krásnej dievčiny, François-Henri Pinaultom (59), miliardárom vlastniacim viaceré módne svetové značky, rozpráva Valentina Paloma zas po francúzsky. 

Keď ju Salma Hayek priviedla na svet, načas opustila hereckú kariéru, aby sa mohla naplno venovať dcérke. To medzi nimi vytvorilo veľké puto, ktoré trvá dodnes. "Asi tri roky po narodení Valentiny som začala postupne hrať a začala som cestovať, a keď mala 7 rokov, hľadala si už svoj vlastný rytmus a svoj vlastný priestor," spomína herečka. Voči sebe sa správajú, ale aj vyzerajú skôr ako sestry. Salma vyzerá na svoj vek sviežo a mladistvo a Valentina zas trochu vyspelejšie. Vyrástla do krásy a pre mamu je v tomto smere veľkou konkurenciou, iste jej to však neprekáža.

Salma Hayek a jej dcérka Valentina v rozhovore pri príležitosti Dňa Matiek vo mexickej verzii Vogue:

Na najnovšej sérii fotografií uverejnených vo Vogue, vidieť ich podobu. Valentina má po mame hustú hrivu, zádumčivý pohľad, dlhé riasy a celkovo krásnu tvár. Je to už veľká slečna, ktorá sa nevyhýba ani líčeniu. "Milujem mejkap, mám ho veľa, ale nedávam si ho preto, aby som bola pekná alebo preto, že chcem odstrániť nedokonalosti," vysvetľuje a dodáva, že občas ale použije nejaký korektor na úpravu tmavých kruhov. "Rada nosím mejkap mnohých farieb a rada ho skúmam," dodáva. Mama Salma pritakáva a priznáva, že ju dcéra učí rôzne triky na zdôraznenie krásy pomocou make upu. "Rozumie líčeniu. Aj ja som v tom dobrá, ale teraz ma učí ona," prezradila Hayek. Podobne je to aj s garderóbou. "Odmalička mi nikdy nedovolila, aby som jej vyberala oblečenie, a to sa mi vždy páčilo," zverila sa hrdá mama. "V tomto dome sa hádame o oblečenie, pretože ona mi berie všetko zo skrine," dodala hviezdna herečka, ktorá je na svoje jediné dieťa nepochybne hrdá.

Valentina zdedila krásu po po svojej slávnej mame, herečke Salme Hayek: 

Šatník herečky je nabitý exkluzívnymi značkami, Valentina si vraj na ne ale nepotrpí. "Pravdou je, že čo sa týka oblečenia, mám rada to jej, ale vo všeobecnosti vždy nosím to, čo sa mi páči, značku takmer nevnímam. Vo všeobecnosti tiež rada kombinujem a nosím vintage kúsky," prezrádza v móde a štýle zbehlá pubertiačka, ktorá vraj nosí bežne tepláky. "Ale keď sa chcem obliecť trochu lepšie, rada nosím veci, ktoré vyjadrujú môj štýl a to, kto som," vyjadrila sa začínajúca módna ikona. "Oblečenie často mením, pretože to závisí od toho, kým chcem v ten deň byť. Sú dni, keď si chcem obliecť niečo čierne, a dni, keď si chcem obliecť veľa farieb," priznáva Valentina, ktorá sa s mamou zúčastňuje často módnych prehliadok. Má už predstavu aj o tom, čím bude. "Chcela by som byť herečkou a potom režisérkou. To je to, čo mi dáva zmysel," zverila sa mladá kráska, pre ktorú je jej pôvod rozhodne obrovskou devízou. Snáď prejaví aj talent, mama by bola nepochybne spokojná.

Súvisiace články

Najčítanejšie