Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je to vôbec možné?! Cibulkovej syn je skutočne výnimočný, TOTO by spravilo len minimum detí!
Zdielať na

Je to vôbec možné?! Cibulkovej syn je skutočne výnimočný, TOTO by spravilo len minimum detí!

Archívna reportáž

Malý Jakubko Navara oslávi o necelé dva týždne už druhé narodeniny. Už dávno to nie je bábätko, ale šikovný malý chlapček. Rodičia by mu zniesli aj modré z neba, ak by sa dalo kúpiť, no evidentne nedbajú len na materiálne statky, ale synčekovi dávajú to najlepšie aj v rámci výživy.

​Jakubko je právom označovaný za najkrajšie dieťa slovenského showbiznisu. Rozkošný ako bábika, s dokonalými črtami tváre a s riasami, aké si iné celebritky kupujú. A ešte k tomu je aj poriadne šikovný a zvláda napríklad aj šoférovanie. Samozrejme, nie obyčajného auta, ale parádneho detského.

No to v konečnom dôsledku nie je až taký zázrak - mnoho detí sa naučí šoférovať hračkárske autíčka veľmi rýchlo. Ale to, čo predviedol Jakubko vo videu, ktoré nakrúti jeho otec Michal, je už skutočne veľmi výnimočný výsledok. 

Dominika experimentuje rada, no zjavne nie s vlastným synom, našťastie:

​Ocko Michal sa mu vo videu prihovára a chce ukázať svetu, aké nezvyčajné dieťa je malý Jakubko. "Dal som mu aj lentilky, aj to ovocie," začína na vysvetlenie, čo to pred sebou chlapček má. Čuduj sa svete, Kubko vezme ako prvé tri lentilky, no nedá si ich do úst, ako by asi všetci očakávali. Naopak, dá ich bokom a celý nadšený papá mrazom sušené ovocie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

"Chápete? A konečne sa nemusím hádať s Michalom, či Kubkovi dám lízatko, alebo nedám," zhodnotila spokojne Cibulková. Dá sa usudzovať, že si doma zakladali na tom, aby chlapček nedostával zbytočne už odmalička klasické sladkosti, ktoré skutočne neprinášajú telu v podstate nič dobré - okrem samotnej chuti. A azda vďaka tomu si Jakubko vybral namiesto čokoládovej sladkosti ovocie, čo je asi sen každého rodiča, no nie každý pre to postaví aj dobré základy.

Súvisiace články

Najčítanejšie