Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tá je ale krásna, po kom to má? Kým sa Johnny Depp súdil, jeho dcéra oslávila 23. narodeniny!
Zdielať na

Tá je ale krásna, po kom to má? Kým sa Johnny Depp súdil, jeho dcéra oslávila 23. narodeniny!

Archívna reportáž

Na verdikt súdu v spore Johnnyho Deppa (58) a Amber Heard (36) okrem nich čakajú aj milióny fanúšikov, ale iste sa tento príšerný proces dotýka aj jeho detí. Herec chce očistiť svoju povesť najmä kvôli nim, ako tvrdí. Počas svojej výpovede pred súdom vo Fairfaxe vo Virgínii povedal, že Lily-Rose a Jack boli jeho hlavnou motiváciou pri podaní žaloby na Heard.

"Keďže som vedel, že na tom nie je vôbec nič pravdy, považoval som za svoju povinnosť postaviť sa v tomto prípade nielen za seba, ale aj za svoje deti, ktoré mali v tom čase 14 a 16 rokov," tvrdil tento držiteľ Zlatého glóbusu a iných ocenení. No jeho syn Jack (20) a dcéra Lily-Rose (23) po celú dobu procesu mlčia. No v  sobotu už Deppova dcéra predsa len niečo zverejnila. Nemalo to ale nič spoločné s procesom. Lily-Rose prosto len oslávila svoje narodeniny a ukázala svetu dve nové fotky,  na ktorých má šerpu s nápisom "Birthday Princess" na svojom tričku. Opäť len dokázala, aká je krásna. "Všetko najlepšie k narodeninám, kráska," zareagovala hneď na príspevok Paris Hilton a pridali sa aj ďalší. Príspevok pribudol po dlhej dobe, naposledy zverejnila čosi 9. apríla, keď zdieľala kampaň Chanel 22. Súdny proces otca sa začal o dva dni neskôr.

Lily-Rose je modelka a herečka, hviezdou seriálu "Joga Hosers". Svojho otca označila za "najmilšieho, najláskavejšieho človeka a úžasného otca". To je jasná odpoveď, čo si myslí o osočovaní otca od jeho exmanželky, ktorú nemala nikdy rada. Depp a Heard boli spolu od roku 2011 do roku 2016, pričom rozvod doklepli v nasledujúcom roku. Iste tento vzťah niesla Lily-Rose najmä kvôli mame, slávnej herečke, speváčke a modelke Vanesse Paradis, veľmi ťažko. Tá nikdy, ktovie prečo, manželstvo s otcom svojich dvoch detí neuzavrela. 

Lily monetálne žiari v seriály Joga Hosers, pozrite si k nemu krátky trailer:

Keď Johnny s Amber v roku 2015 na Bahamách vstúpili do manželského zväzku, Lily-Rose sa na obrade nezúčastnila. Nie je jasné, či tam bol  prítomný jeho syn Jack ."Moja dcéra Lily-Rose na svadbu neprišla," tvrdila v apríli na súde filmová hviezda. "So slečnou Heard si nerozumeli, a to z viacerých dôvodov," vysvetľoval. Len škoda, že na to vtedy zrejme veľmi nedbal. Keby dal na dcérin názor, mohol si ušetriť veľa marazmu s Amber, poznačenú kariéru, o nervoch nehovoriac. Lily-Rose je skutočne dokonalou kombináciou svojich rodičov a len ťažko sa určuje, na ktorého sa podobá viac. V každom prípade, či mama, či otec, nie je to krok vedľa a krásna dcéra má našliapnuté na skvelé kariéru.

Johnnyho krásna dcéra oslávila 23. narodeniny:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie