Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Cibulková dočista ohúrila! Na Fashion Ballet zažiarila v neprehliadnuteľnom modeli!
Zdielať na

Cibulková dočista ohúrila! Na Fashion Ballet zažiarila v neprehliadnuteľnom modeli!

Naša historicky najúspešnejšia tenistka, 32-ročná Dominika Cibulková, sa okrem obrovských úspechov v tenise môže pochváliť ešte jednou špecialitkou - miluje módu, drahé značky a poriadne extravagantné kúsky. Aj teraz sa ukázala v modeli, ktorý Dominike neuveriteľne sekol.

​Hoci nemá problém vyraziť von úplne nenamaľovaná a v teplákoch, pokiaľ ide o spoločenskú udalosť, dá si Dominika Cibulková vždy maximálne záležať. Treba ale dodať, že na to má svoju "armádu" profíkov, ktorí sa postarajú o dokonalosť. V prvom rade sú to dvaja ľudia - stylista Andrej Kusalík a kaderník a vizážista Patrik "Suši" Veselý.

Prvý menovaný jej robil vo štvrtok večer aj garde na spoločenskej udalosti, kde sa predviedli viaceré známe osobnosti. Fashion Ballet v Slovenskom národnom divadle bol rozhodne akciou, na ktorej sa bolo treba predviesť aj nejakou tou perlou zo šatníku. A Cibulková nesklamala.

Fashion Ballet bol pre kultúru a módu významnou udalosťou:

​Dominika zvolila model od známeho slovenského návrhára Borisa Hanečku, ktorý bol zodpovedný aj za módne kreácie tanečníkov na pódiu. Treba uznať, že ani Dominika si už lepšie vybrať ani nemohla. Hoci mala hore oblečenú "len" bielu košeľu, bol to dôkaz, že aj obyčajná košeľa môže byť neobyčajná. Zaujímavý strih s odhalenými ramenami zaujal na prvý pohľad, no v skutočnosti bol len predvojom toho, čo nasledovalo od pása nadol. 

Pred dvomi týždňami si užívala Paríž, teraz už vyrazila opäť na dovolenku - vo dvojici s manželom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Prekrásna sukňa v odtieňoch plameniakov od svetloružovej v hornej časti až po výraznú magentu na spodku. No predovšetkým zaujala látka v štýle boa. Dominika bola spomedzi divákov rozhodne hviezdou večera, tak to už ale pri tejto milovníčke módy a extravagancie býva. Svoj outfit doplnila prekrásnymi zlato-ružovými šperkami.

Súvisiace články

Najčítanejšie