Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Už je na svete! Gáboríkovci majú druhé bábo, dostalo krásne filmové meno!
Zdielať na

Už je na svete! Gáboríkovci majú druhé bábo, dostalo krásne filmové meno!

Archívna reportáž

Deväť mesiacov čakania sa skončilo. Ivana a Marián Gáboríkovci privítali na svete svojho druhého potomka a je to opäť dievčatko.

​Ivana Gáborík sa vo štvrtok ráno pochválila fotkou z trenčianskej pôrodnice, kde priviedla na svet takmer presne pred dvomi rokmi, 19. mája 2020, prvú dcérku Bellu. K narodeninám jej tak dali súrodenca a čo je najlepšie - malú parťáčku.

Vysmiati šťastní rodičia svoj poklad aj ukázali, Marián je na fotke bez trička, čo je neklamný znak toho, že s dcérkou nadväzoval tak dôležité prvotné spojenie cez tzv. bonding, teda kontakt koža na kožu. Krásna dvojmama Ivana vyzerá byť podľa fotky úplne v poriadku, azda dopadol aj druhý pôrod podľa jej predstáv.

Presne pred dvomi rokmi sa stali rodičmi po prvýkrát:

​Malinký pokladík je ešte trošku opuchnutý z náročnej cesty na svet, no niet pochýb, že pri tak atraktívnych rodičoch bude iste aj ona krásavica, podobne aj jej sestrička, hoci ju rodičia zatiaľ veľmi neukazujú. Dievčatko dostalo skutočne krásne meno, ktoré určite okamžite rozpoznali všetci fanúšikovia ságy Hviezdne vojny. "Vitaj na našom svete, drahá Leia," napísali k fotkám šťastní rodičia. Nepochybne bude dievčatko ich princezná, tak ako bola tá zo Star Wars.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12)

Okamžite začali prúdiť tisíce srdiečok a gratulácií, aj od Moniky Bagárovej, Kaliho, Daniely Peštovej, Márie Čírovej, oboch Twiinsiek, Dominiky Kavaschovej, Danky Bartekovej, Zory Czoborovej a ďalších a ďalších. Pripájame sa aj my a želáme celej rodinke len to najlepšie a veľa zdravia!

Súvisiace články

Najčítanejšie