Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nemá ani 2 roky a už sa jej slávni rodičia postarali o súrodenca! Bábo dostalo krásne meno!
Zdielať na

Nemá ani 2 roky a už sa jej slávni rodičia postarali o súrodenca! Bábo dostalo krásne meno!

Archívne video

Najstaršia dcére Arnolda Schwarzeneggera (74), spisovateľka Katherine Schwarzenegger (32), sa zjavne našla v materstve. So svojím manželom hercom Chrisom Prattom (42), s ktorým uzavreli manželstvo v roku 2019, majú spolu rozkošnú, ani ešte nie dvojročnú dcérku Lylu Marie a už oznámili narodenie druhého dieťatka.

"S radosťou oznamujeme narodenie našej druhej dcéry Eloise Christiny Schwarzenegger Pratt. Mamičke a bábätku sa darí dobre. Sme nadšení a vďační. S láskou, Katherine a Chris," uviedol pár v oficiálnom vyhlásení na Instagrame a rovno zverejnili aj krásne meno. A keďže súrodenci Katherine sa zatiaľ k rozmnožovaniu veľmi nemajú, dve dievčatá Prattovcov sú jedinými vnúčatami slávneho Terminátora. Aj keď sa svojou partnerkou novinárkou a spisovateľkou Marie Shriver (66), pochádzajúcou zo slávneho rodu Kennedyovcov, rozviedli, na ich štyroch deťoch Arnoldovi veľmi záleží. Má ešte jedného nemanželského syna s ich domácou, čo bolo práve hlavným dôvodom žiadosti o rozvod poníženej manželky. Iste je rád, že jeho najstaršia dcéra je vo svojom manželstve šťastná.

Koncom minulého roka sa Chris Pratt k jej 32. narodeninám vyznal na Instagrame: "Všetko najlepšie k narodeninám, miláčik! Si taká úžasná manželka, matka, nevlastná matka a životná partnerka. Jednoducho si neviem predstaviť, aký by som bol bez teba stratený. Si krásna, tvrdá ako klinec, rozumná, hlboko premýšľajúca, mimoriadne inteligentná, si úplný šéf, večne cieľavedomá a komunikuješ ako nikto iný. Ďakujem ti za všetko." Pridal aj fotografie z lode, kde sú spolu s manželkou na slnkom zaliatej lodi.

Pozrite si momentky tohto krásneho páru:

Od privítania prvej dcérky Lyly sa Katherine pustila do týždenného instagramového seriálu o materstve s názvom BDA Baby. Na počesť oslavy jej prvých narodenín vlani v auguste, vyjadrila teraz už dvojnásobná mama svoju lásku k materstvu a na Instagrame sa podelila o vzácny obrázok svojej dcéry. "Približne v tomto čase minulý rok som sa stala mamou. Aký to bol čarovný rok. S úžasom sledujem, ako moje dievčatko rastie a mení sa - prechádza z dojčaťa cez bábätko až do fázy batoľaťa," nadšene opisovala svoje materstvo. "Je jasné, že som prijala všetko dievčenské oblečenie, mašle a nádherné veci, ktoré mi mama schovala, aby som jej ich mohla odovzdať," spomínala na chvíle s mamou, keď jej skladované poklady odovzdala.

Teraz má spolu s manželom dôvod na ďalšiu radosť v spoločnom živote. Pratt sa vlani v lete zveril, že by chcel mať so svojou manželkou viac detí, a vraj je otvorený ich mať "toľko, koľko mu ten hore poskytne". "Dáme to. Budem sa o tom teda musieť porozprávať s Katherine, ale môj plán je ísť do toho. Je to naozaj krásne. Myslím si, že mať druhé dieťa naozaj zdôrazňuje to, čo bolo jedinečné na vašom prvom dieťati," uvažuje hrdý otec. "Reagujem možno trochu inak. Už nie som taký drsný ako predtým. Tak trochu sa chcem s oboma len maznať," zveril sa a dodal, že túži byť s nimi nablízku, chrániť ich a milovať. Herec známy z filmu Jurský park má aj syna z prvého manžela s herečkou Annou Faris, ktorý je, žiaľ, postihnutý. Jeho fanúšikovia sa vlani ohradili voči jeho výroku ku Katherine "dala mi úžasný život, nádhernú zdravú dcéru," ako necitlivom voči synovi. Azda to tak nemyslel, no niet divu, že vyjadrenie mnohých pohoršilo. Druhá rodina by nikdy nemala vymazať tú prvú.

Súvisiace články

Najčítanejšie