Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herečka podľahla štyri dni pred 38. narodeninami rakovine! Tak veľmi chcela byť silná pre dcérku (2)
Zdielať na

Herečka podľahla štyri dni pred 38. narodeninami rakovine! Tak veľmi chcela byť silná pre dcérku (2)

Zdroj: pexels.com

Priaznivcov americkej herečky Marnie Schulenburg iste zarmútila správa o jej skone. Hoci sa vedelo, že jej pred dvomi rokmi diagnostikovali lekári rakovinu prsníka, stále mnohí verili v zázrak, vrátane Marnie. Žiaľ, tejto zákernej diagnóze podľahla herečka iba pár dní pred jej 38. narodeninami. Svoj zdravotný problém zrejme zanedbala, lebo keď u nej zistili rakovinu, bola už vo štvrtom štádiu. Pre rozsiahle metastázy už, žiaľ, nedokázala ďalej bojovať a v utorok odišla na druhý svet vo svojom domove v Bloomfielde v americkom štáte New Jersey. Ešte na Deň matiek 8. mája stihla napísať svoj posledný status na Instagrame.

​Osud Marnie doprial byť aspoň dva roky matkou dcérky Cody. O to ťažšie sa preto so svetom lúčila. Svojim sledovateľom na sociálnej sieti napísala: "Nebolo zaručené, že budem doma na Deň matiek. V piatok neskoro večer ma prepustili, ale musela som ísť domov s kyslíkovou maskou. Nie je ideálne byť 38-ročnou matkou, ktorá potrebuje na prežitie kyslíkovú bombu. Chcem byť pre ňu silná a krásna. Chcem jej ukázať, ako sa pohybovať po tomto svete so súcitom, silou, energiou, humorom a radosťou, tak ako to kedysi ukázala moja mama mne. Viem, že to, že som tu pre ňu, je najlepší darček, aký jej môžem dať." Toto krásne vyznanie doplnené fotografiami herečky s jej mamou a dcérkou dojalo iste všetkých jej priaznivcov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marnie Schulenburg (@marnschupip4)

Manžela nebohej Marnie, Zacka Robidasa, taktiež herca, známeho zo seriállov Succession, Friends from College, či Sorry of Your Loss, jej skon zlomil. Potvrdil túto správu prostredníctvom príspevku na Facebooku, v ktorom poďakoval jej fanúšikom za podporu."Prosím, nehovorte, že Marnie prehrala svoj boj s rakovinou. Jednoducho to nie je pravda. Od stanovenia diagnózy som ju každý deň sledoval, ako nakopáva rakovine zadok," píše v príspevku. "Bola neuveriteľná. Rozhodli sme sa zaútočiť na jej diagnózu so slepým optimizmom. Hovorili sme len o budúcnosti a pokračovali sme vpred. Neviem, či to bolo správne, ale bolo to všetko, čo sme vedeli urobiť," dodal zdrvený vdovec.

Tmavovlasá Marnie Schulenberg v USA veľmi obľúbenom seriáli As the world turns:

Schulenburg sa narodila na Cape Cod v Massachusetts a študovala divadelné umenie na DeSales University. Svoju divadelnú kariéru začala účinkovaním na Pennsylvania Shakespeare Festival a Dramatists Guild of America v New Yorku. V televíznych seriáloch začala ako Alison Stewart, postava zo seriál As the World Turns. Účinkovala vo viac ako 300 epizódach od roku 2005 až do zrušenia seriálu v roku 2010. Herečka získala za svoj výkon v poslednej sérii seriálu nomináciu na Daytime Emmy. O tri roky neskôr si zahrala v telenovele stanice ABC "One Life to Live", kde stvárnila postavu Jo Sullivan. V rokoch 2014 až 2017 účinkovala v telenovele Tainted Dreams. Okrem úloh v telenovelách sa objavila aj v seriáloch ako napríklad Fringe, Army Wives, Blue Bloods a ďalších. Úlohu získala aj v nadchádzajúcej tretej sezóne drámy Showtime City on the Hill, žiaľ, pred kameru sa už nepostaví.

Za Marnie smútia aj fanúšikovia na sociálnych sieťach:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Noah Mayer Page ??? (@noahmayerrocks)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie