Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nevidí sa, alebo stratila súdnosť?! Nicole Kidman je na nepoznanie, nie dobrým smerom!
Zdielať na

Nevidí sa, alebo stratila súdnosť?! Nicole Kidman je na nepoznanie, nie dobrým smerom!

Archívna reportáž

Jednou z hollywoodskych hviezd, ktoré akoby ani nestarli, je aj Nicole Kidman (54). Krásna tvár, bez stopy času, dokonalá figúra, dokonca štíhlejšia, ako pred rokmi. Iste si mnohí domysleli, že si Nicole trošku k mladosti pomáha, no aktuálnou fotkou priam šokovala. Nevedno, či je to zlým uhlom, svetlom, alebo zásahom odborníka, no Nicole už nevyzerá ako Nicole.

​Fanúšikov záber šokoval a reakcie prišli vzápätí. "Čo si to urobila so svojou tvárou?! Začínaš sa podobať na príšeru, je to smutné, pretože si bola krásna," skritizoval ju ostro jeden z fanúšikov. "Nevyzeráš ako ty, Nicole," poznamenal ďalší. "Niečo nie je v poriadku s tvojou tvárou," reagoval aj iný z kritikov a podobných príspevkov bolo mnoho.  

Nad jej zmenenou tvárou sa pre The Post zamysleli traja newyorskí naslovovzatí odborníci. Dvojnásobne certifikovaná plastická chirurgička tváre Dr. Dara Liotta sa domnieva, že Kidman nedávno podstúpila nejaký zákrok. "Niet pochýb o tom, že na týchto fotografiách to vyzerá, akoby podstúpila operáciu liftingu tváre a krku," povedala táto odborníčka. "Hlbšie štruktúry tváre sú vytiahnuté a zdvihnuté. Najviditeľnejšie je to v oblasti konca obočia a kútika úst. Línia čeľuste a krk vyzerajú pevnejšie a oveľa mladistvejšie, ako je to možné bez chirurgického zákroku alebo poriadneho faceliftu," skonštatovala lekárka a poukázala aj na umiestnenie jaziev po liftingu tváre a krku, ktoré nej nie sú staršieho dáta ako rok.

Pripomeňte si mladučkú, plastikami nepoškvrnenú Nicole z roku 1989 v scénke z thrilleru Bezvetrie: 

Dvojnásobne certifikovaný uznávaný newyorský plastický chirurg Dr. David Shafer si nemyslí, že sa dá na prvý pohľad z fotky rozhodnúť, či niekto podstúpil plastiku tváre. "Keď ľudia vyzerajú inak, každého najskôr zaujíma, či podstúpili plastickú operáciu. Treba však brať do úvahy aj iné skutočnosti - najmä pri všeobecnom používaní filtrov na sociálnych sieťach. To, ako niekto vyzerá na statickej fotografii online, môže byť úplne odlišné od toho, ako vyzerá naživo, v reálnom živote," vysvetlil odborník, no ani on plastiku u Kidman nevylučuje. "Na obrázku má Nicole mladistvý lesk a hladkú pokožku. Mohli by to byť filtre, botox alebo dermálne výplne, ako napríklad Juvederm, ktoré pomáhajú vyhladiť vrásky a nahradiť stratený objem tváre. Určite má prístup k najlepšej starostlivosti o pleť a estetickým lekárom," zamyslel sa a s poslednou vetou sa dá rozhodne súhlasiť.

Nad výzorom Nicole na najnovších záberoch sa pozastavilo množstvo fanúšikov, herečka sa podľa nich na seba už ani nepodobá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Kidman (@nicolekidman)

K fotke sa vyjadril aj certifikovaný plastický chirurg Dr. Norman Rowe:"Jej zmenený vzhľad na fotografii na Instagrame môže byť spôsobený tým, že neustále udržiava predchádzajúce procedúry. Keď človek pokračuje v laserových, botoxových alebo výplňových zákrokoch v spojení s liftingom tváre, vzhľad môže mať tendenciu sa časom mierne meniť". Samotná herečka ale tvrdí, že až na botox nič iné nepodstúpila a aj to bolo iba raz. Tajomstvom jej výzoru je vraj jej zdravý životný štýl. "Ak mám byť úprimná, som úplne prirodzená," povedala pred časom pre Marie Claire, no tomu sa skutočne verí len ťažko. 

Už na fotkách spred mesiaca bolo zjavné, že Nicole má zmenenú tvár, predovšetkým spodnú čelusť a bradu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Kidman (@nicolekidman)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie