Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Plačková a jej René oslavujú, prokurátor im ZRUŠIL obvinenie! TOTO je Zuzanina reakcia!
Zdielať na

Plačková a jej René oslavujú, prokurátor im ZRUŠIL obvinenie! TOTO je Zuzanina reakcia!

Azda najznámejšia, no podobne aj najškandalóznejšia slovenská influencerka, podnikateľka a niekdajšia účastníčka reality šou, 30-ročná Zuzana Strausz Plačková a jej manžel René Strausz si môžu vydýchnuť. Po polroku v napätí, ako dopadne obvinenie v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou už majú jasno.

​Zuzana sa už viac nemusí stresovať a môže sa naplno venovať svojmu prekvitajúcemu biznisu. Správu zverejnil portál Aktuality.sk. "Generálny prokurátor Slovenskej republiky v zastúpení prvým námestníkom generálneho prokurátora SR Jozefom Kanderom dňa 16. mája 2022 vyhovel návrhu obvinených Z. S. P. a R. S. a zrušil uznesenie o vznesení obvinenia pre drogovú trestnú činnosť a iné, a to z dôvodu, že neboli splnené podmienky na vznesenie obvinenia. Uznesenie bude po jeho doručení procesným stranám a následnej anonymizácii zverejnené na webovom sídle Generálnej prokuratúry SR," informoval hovorca prokuratúry Dalibor Skladan.

Jednoduchšie povedané, generálny prokurátor použil paragraf 363, ktorým môže zrušiť právoplatné rozhodnutie prokurátora alebo policajta, ak ním bol porušený zákon. Porušením zákona sa rozumie podstatné pochybenie, ktoré mohlo ovplyvniť rozhodnutie vo veci.

Zuzana s manželom zažili príšerné chvíle, keď im do domu vtrhla polícia:

​Generálna prokuratúra zatiaľ nezverejnila, aké konkrétne pochybenie to malo byť, no pre Strauszovcov je podstatný výsledok. Niet pochýb, že záťah na konci septembra, keď následne strávili 4 dni oddelene za mrežami, je jedným z najhorších zážitkov ich života. Evidentne ale tento stres priniesol do ich života aj čosi pozitívne - možno viac lásky spôsobilo, že Zuzana sa už čoskoro stane mamou.

Teraz jej musel iste padnúť poriadny kameň zo srdca. Dobrú správu sa dozvedela na dovolenke v Turecku a pár minút po jej zverejnení v instastories dala von svoju reakciu. Kto by čakal slová, bude sklamaný. Zuzanu zaliali slzy úľavy a radosti, jediné na čo sa zmohla po pár sekundách plaču bolo konštatovanie: "Asi tak". Iste verí, že nočná mora je týmto už definitívne minulosťou.

Súvisiace články

Najčítanejšie