Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Už sú svoji NAOZAJ! Po fingovanej svadbe sa Kardashianka za potetovaného muzikanta skutočne vydala!
Zdielať na

Už sú svoji NAOZAJ! Po fingovanej svadbe sa Kardashianka za potetovaného muzikanta skutočne vydala!

Archívna reportáž

Pred mesiacom vyvolal rozruch sobáš najstaršej zo sestier Kardashian, Kourtney (43), s jej snúbencom Travisom Barkerom (46), bubeníkom známej skupin Blink-182. Stalo sa tak v Las Vegas v noci po odovzdávaní cien Grammy, ale ako sa zakrátko ukázalo, nebol právoplatný. Kourtney sa k tomu vyjadrila vo svojom príspevku na sociálnej sieti. "Kedysi dávno v ďalekej, ďalekej krajine sa o druhej hodine ráno, po epickej noci a troche tequily, kráľovná a jej krásny kráľ odvážili do jedinej otvorenej kaplnky s Elvisom a vzali sa (bez licencie). Prax robí majstra," vysvetlila pozadie spontánneho rozhodnutia.  

​Na žiadosť podguráženého páru zavolal ich zástupca neskoro v noci do istej kaplnky a požiada o obrad."Máme tu jednu celebritu, ktorá príde z udeľovania cien, a chceme sa uistiť, že máte otvorené. Pozreli sme si vaše recenzie. Ste päťhviezdičková kaplnka, takže vieme, že je pekná - ale môžete nám zohnať Elvisa?" Frierson síce nebol nadšený budíčkom, ale vyhovel. V Las Vegas je zrejme možné všetko, a tak sa o 1:45 ráno 3. apríla, hneď po odovzdávaní cien Grammy, dostavil hviezdny pár do svadobnej kaplnky a "Elvis" bol prítomný, aby odslúžil sobáš, hoci len "akože".

Ten skutočný sa uskutočnil až teraz, 15. mája, v budove súdu v Santa Barbare, píše portál TMZ. Ale ani ten nebol celkom typický pre rodinu Kardashian. Žiadna zo sestier Kourtney, a dokonca ani jej deti sa obradu nezúčastnili. Podľa všetkého im boli za svedkov nevestina babička z matkinej strany Mary Jo Campbell a Barkerov otec Randy. Prípadní ďalší hostia nie sú známi. Ani svadobné šaty nevyzerali ako tradičná róba a zdalo sa, že ani nevesta sa v nich veľmi dobre necítila. Potetovaný ženích bol v čiernom obleku so sakom zapnutom až ku krku. Ani jeden z nich nemal na zverejnených fotkách šťastný úsmev, ako by sa na novomanželov patrilo, na druhej strane - Travis sa neusmieva takmer nikdy a Kourtney sa tomu azda prispôsobila.

Kourtney a Travis s si nedávno hľadali spoločné bývanie, celkom horúce, avšak aj trápne chvíľky spôsobili  realitnému maklérovi počas obhliadky: 

Novomanželia po obrade nasadli do čierneho historického kabrioletu s nápisom "Just Married" a údajne sa dali odviesť na svadobnú hostinu do reštaurácie v Montecite, ako informoval TMZ tesne po sobáši. Jej rodina na fotkách spred budovy súdu v centre mesta chýbala. No ako to už pri tejto rodinke býva, to ešte nie je koniec. Svadba so všetkou parádou by sa mala konať onedlho v Taliansku. To už bude mať nevesta isto luxusné svadobné šaty a hostia na čele so sestrami Kardashian sa predvedú v honosných značkových modeloch. Termín ani miesto zatiaľ nie sú známe. Treba veriť, že ženích už nadobro prekonal po leteckom nešťastí strach z lietadla, inak sa do Talianska bude musieť vybrať loďou, čo trvá pomerne dlho. 

Tú skutočnú svadbu poňali "Kravisovci" o niečo elegantnejšie ako prvotnú neoficiálnu punkovú verziu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie