Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ide sedieť! Za zneužívanie 13-ročnej dievčiny poslal súd herečku na dlhé roky do basy!
Zdielať na

Ide sedieť! Za zneužívanie 13-ročnej dievčiny poslal súd herečku na dlhé roky do basy!

Archívna reportáž

Hviezda seriálu Doktor Strange z edície Marveloviek, herečka Zara Phythian, už pozná svoj trest za sexuálne trestné činy páchané na dieťati. Sudca zjavne ani trochu neprižmúril oko nad tým, že ide o hollywoodsku celebritu a poslal ju do väzenia na dlhých osem rokov. Jej manžel dostal ešte tvrdší trest.

​Hviezda seriálu Doctor Strange sa v pondelok dostavila na Korunný súd v Nottinghame na vynesenie rozsudku po tom, ako ju porota uznala vinnou zo sexuálneho zneužívania dievčaťa vo veku 13 až 15 rokov, píše portál Mirror. Zarin 59-ročný manžel Victor Marke bol odsúdený na 14 rokov odňatia slobody za spoločné zneužitie tej istej obete, ako aj za nemravné napadnutie druhého dievčaťa. Obaja budú navyše aj doživotne zapísaní do registra sexuálnych delikventov a nesmú nikdy pracovať s deťmi.

Zvrátený pár v pondelok ráno zasadol na lavicu obžalovaných, aby si vypočul rozsudok. Už minulý týždeň po vynesení rozsudku o vine boli umiestnení do väzby. Marke sa pri pohľade na ľudí na galérii pre verejnosť rozplakal, herečka s úsmevom mávala fanúšikom medzi prítomnými. 

Pozrite si niečo z bojového umenia Zary, ktorá si definitívne zničila kariéru, aj život:

Bývalá hollywoodska hviezda bol v klasickom sivom väzenskom mundúre, nemala žiadny mejkap a jej tvár bola bledá a strhaná slzami. Sudca Mark Watson pri vynášaní rozsudku dvojici povedal, že podľa neho bol začiatok sexuálneho zneužívania spoločnej obete vopred naplánovaný. Sudca povedal Markeovi, inštruktorovi bojových umení: "Považujem vás za hybnú silu tohto zneužívania. Väčšina ľudí si vás oboch veľmi vážila a naďalej váži. Je to vďaka pozitívnemu vplyvu vašej práce, aj preto ste boli schopní obete v tomto prípade zmanipulovať, a preto vám ich zneužívanie tak dlho prechádzalo".

Herečka si medzičasom už zmazala aj profil na sociálnej sieti:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Page Six (@pagesix)

Počas vynášania rozsudku sudca tiež povedal, že Phythianovej "deviáciu" formoval vplyv, ktorý na ňu mal Marke od mladého veku. Manželia, ktorí sa dali dokopy v čase, keď mala Zara 20 rokov, počas súdneho procesu obvinenia vehementne popierali. Boli odsúdení za 14 obvinení zo sexuálnych aktivít v čase, keď bola obeť v ranom tínedžerskom veku. K nemravným sexuálnym činom dvojice s dieťaťom, ktoré je teraz dospelé, došlo ešte predtým, ako Phythian získala čierny opasok štvrtého danu a stala sa slávnou. V nahrávanom policajnom výsluchu obeť uviedla: "Myslím, že vo mne videli zraniteľnosť a na tom sa priživili." To, čo sa stalo, bolo jej "najhlbším, najtemnejším tajomstvom", povedala súdu vo svojej výpovedi spoza závesu na lavici svedkov a niet pochýb, že trest pre zvrhlých manželov je aspoň čiastočným zadosťučinením a azda výstrahou pre ostatných.

Súvisiace články

Najčítanejšie