Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kontroverzný celebritný párik čaká bábo! Správa prišla len krátko po ich zásnubách
Zdielať na

Kontroverzný celebritný párik čaká bábo! Správa prišla len krátko po ich zásnubách

Zdroj: instagram/MGK

V súčasnosti patria rozhodne medzi páry, ktoré vzbudia pozornosť všade, kam prídu. Nielen pre krásu herečky Megan Fox, ale aj pre divoký štýl jej priateľa, rapera Machine Gun Kellyho. O tom, čo vyvádzajú pred kamerami aj v súkromí už ani nehovoriac - že si navzájom doslova pijú krv je len čerešnička. No teraz prišli so správou, ktorú azda ešte nejakú chvíľu od nich nikto nečakal.

​MGK a Megan Fox sa podľa všetkého stanú skôr rodičmi ako manželmi. No možno už platí aj to prvé. Raper na nedeľnom odovzdávaní cien Billboard poriadne prekvapil vyhlásením, keď Megan Fox označil za svoju "manželku" a potom spomenul ich "nenarodené dieťa".

Raper, či skôr už punkrocker, vystúpil na pódium v Las Vegas, aby predviedol skladbu "Twin Flame", a na jej začiatku povedal: "Túto pieseň som napísal pre svoju manželku." V polovici vystúpenia pokračoval slovami: "Toto je pre naše nenarodené dieťa", pričom zazneli zvuky tlkotu srdca.

Vypočujte si skladbu z odovzdávania cien, kde zaznali hneď dve šokujúce vyjadrenia:

Zástupcovia páru bezprostredne neodpovedali na žiadosť o vyjadrenie, či sú už skutočne manželia a či čakajú prvé spoločné dieťa. Dvojica, ktorá sa na odovzdávaní cien opäť ukázala v extravagantných modeloch, sa zasnúbila v januári v Portoriku. "A tak ako v každom živote pred týmto a ako v každom živote, ktorý bude nasledovať, som povedala áno... a potom sme si navzájom pili krv," napísala vtedy Fox na Instagrame.

Takto veľkolepo oslávili blondiakove narodeniny:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa the Blonde Don (@machinegunkelly)

Na pôvodný komentár o pití krvi odvtedy nadviazali neskorším vyhlásením, že to bolo na "rituálne účely". "Je to len pár kvapiek, ale áno, občas si navzájom konzumujeme krv len na rituálne účely," prezradila Fox, ktorá je veľkou fanúšičkou ezoteriky. Ktovie, či aj dieťa splodili v presne určenom termíne, za špeciálnych podmienok, ako by sa to pri tomto páre dalo čakať. Megan je už matkou troch malých synov, ktorých má s hercom Brianom Austinom Greenom, známym ako zo seriálu Beverly Hills 902 10. 

Súvisiace články

Najčítanejšie