Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Maká v posilňovni a potom ukáže TOTO starecké telo?! Leoš Mareš to zhodnotil sebakriticky!
Zdielať na

Maká v posilňovni a potom ukáže TOTO starecké telo?! Leoš Mareš to zhodnotil sebakriticky!

Archívna reportáž

Po veľkej radosti z narodenia dcéry Alex, mal Leoš Mareš (46) počas víkendu dôvod na radosť z úspechu svojho viackrát preloženého koncertu. O svoje pocity sa podelil na sociálnej sieti ale trochu netradičnou formou. V sobotu popoludní zverejnil fotografiu, na ktorej je bez trička a v náručí drží jeho vytúženú dvojmesačnú dcérku, ktorú obaja rodičia nesmierne milujú. Dokazujú to mnohými fotkami a ich priaznivci a známi sa tešia spolu s nimi.

"Je to úžasné bábo, hlavne že je zdravá a že sú obaja rodičia šťastní. Alex je nádherná a dúfam, že Monika a Leoš s ňou budú zažívať len a len zábavu. S dozorom, který som ponúkal, nemám vôbec žiadny problém a rád sa toho ujmem. Myslím ale, že majú veľa iných a omnoho bližších ľudí, ktorým Alex radi zveria," zveril sa spevák Jan Bendig, ktorý sa Marešovcom ponúkal ako opatrovateľ. Počas Leošovho koncertu sa páru dozor dcérky iste hodil. Zúčastnila sa ho totiž aj Monika (41), ako uviedla na Instagrame. V instastories prezradila, že malá Alex zostala doma. Hluk na koncerte v O2 aréne s množstvom divákov by jej iste veľmi dobre nerobil.

Pyšný otecko rozkošnej dcéry, ktorý má už s jeho exmanželkou, taktiež Monikou, dvoch veľkých synov, Matěja (13) a Jakuba (16), si na dcérku musel riadne dlho počkať. Zo svojho oneskoreného otcovsta si na najnovšej fotke s dcérkou dokázal urobiť bez problémov aj žarty. K čiernobielej fotografii, ktorá vyzerá takmer ako umelecké dielo, pridal sebakriticky a s humorom jemu vlastným hashtag "starecké prsíčko". Naozaj totiž nevyzerá, že maká v posilňovni, svaly sa na neho prosto veľmi nelepia. 

Leoš Mareš našiel v Monike lásku svojho života:

Krajšie, ako Marešove ochablé "starecké prsíčko", bolo rozhodne pripojené vyznanie: "Dnes sa mi vstávalo jednoducho krásne." Dobre naladený a zdravo sebavedomý Leoš nemá problém zachytiť kontrast veľkého vekového rozdielu medzi ním a dcérkou. Pritom trojnásobný otecko si na sebe doteraz veľmi potrpel, napokon, občas berie aj prácu ako model. Vzal si atraktívnu Moniku a ich profily na Instagrame boli hotový módny magazín. No je jasné, kto bude odteraz na fotkách dominovať, a koho krása už nie je podstatná. No na druhej strane, Leošovi stále nemožno uprieť, že je veľký fešák a najmä - má neuveriteľnú charizmu a osobnosť.

Leoš Mareš sa teší z malej dcérky Alex: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie