Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Konečne! Najobávanejší kat talentovej súťaže sa na staré kolená OŽENÍ!
Zdielať na

Konečne! Najobávanejší kat talentovej súťaže sa na staré kolená OŽENÍ!

Archívna reportáž

Zarytý starý mládenec Simon Cowell (62), vlastným menom Simon Phillip Cowbell, sa rozhodol konečne svoj status zmeniť. Tento nekompromisný porotca talentových súťaží zmenil na manželstvo názor a zrejme aj vďaka tomu, že sa mu narodil syn Eric (8), požiadal svoju partnerku Lauren Silverman (44) o ruku. Prvýkrát sa s ňou stretol v roku 2004 na Barbadose, keď bola na dovolenke so svojím vtedajším manželom, realitným magnátom Andrewom Silvermanom. Simon a Andrew si padli do oka a podľa zdrojov sa Simon na Lauren zameral hneď ako ju uvidel. Začali sa potom spolu tajne stretávať. Keď však Lauren v roku 2013 otehotnela, svoj vzťah museli zverejniť. To, pochopiteľne, nemohol jej manžel Simonovi dlho odpustiť.

​Podal žiadosť o rozvod, ktorú odôvodnil neverou, ale oficiálne k nemu došlo až v roku 2019. V rozvodovom vyrovnaní bola uvedená prísna podmienka, ktorá trvala do januára 2015,  že sa Simon musí držať ďalej od Andrewovho syna, inak mu hrozí pokuta 50 000 dolárov. Cowell chodil popritom aj s inými ženami a dokonca bol s jednou aj zasnúbený, hoci neskôr tvrdil, že to bola "veľká chyba". Po týchto dvoch neúspešných vzťahoch sa Simon vrátil k Lauren. Otcovstvo ho zmenilo. "Ľudia sa ma pýtali, či som sa zmenil, odkedy mám Erica, a samozrejme, že áno, nemôžem si pomôcť. Vlastne si myslím, že je asi najlepšou motiváciou, akú som kedy mal, aby som v najbližších rokoch všetko udržal v čo najlepšom chode," prezradil na tému syna v súvislosti s jeho podnikaním v šoubiznise, no azda myslel aj svoju nemilosrdne starnúcu telesnú schránku.

Teraz sa všetky oči upierajú na pár, ktorý už plánuje svadbu. Počas rodinnej dovolenky na Barbadose sa príbeh lásky Simona k Lauren uzavrel, keď ju požiadal o ruku na mieste, kde sa prvýkrát stretli. Podľa People počas prechádzky na pláži na Štedrý deň 2021 pokľakol. Ich syn Eric a jej Adam boli pritom. K tomu mal ale Simon výhradu, že nie je romantik a na kolene nekľačal."Obaja sú super šťastní. Sú spolu už dlho a zbožňujú sa, takže pre ich blízkych priateľov to nie je veľké prekvapenie," dodal zdroj. Počas svojho vzťahu títo dvaja prekonali množstvo rôznych prekážok vrátane nedávnych Simonových nehôd, keď stála Lauren pri ňom. Zdroj z ich blízkosti tvrdí, že sa vezmú už na budúci mesiac v Londýne.

Aj drsniak Simon má city, rozplakal ho tento podarený  a talentovaný psík so svojim milujúcim majiteľom: 

"Simon sa už nemôže dočkať, keď sa Lauren stane jeho manželkou, a nevidí dôvod, prečo by to mal odkladať. Vzal si na starosť plánovanie a dátum bol stanovený na jún. Obrad sa uskutoční v Londýne, pričom v popredí bude, prirodzene, ich syn Eric. Simon a Lauren sa tešia, že sa stretnú so svojou rodinou a priateľmi," tvrdí zdroj. V rozhovore pre denník The Sun Simon prezradil, že sa vyhol svadobným plánovačom a k úlohe ženícha pristupuje prakticky. "Všetko plánujem sám, viem, čo by sa stalo - bude tam 600 ľudí a vymkne sa to spod kontroly, ako moja oslava päťdesiatych narodenín. Ale ja nechcem mať jednu z tých strašidelných svadieb a všetky tie hádky, ktoré sa dejú, koho pozvete a koho nie," zveril sa porotca. Z jeho slov je zrejmé, že pôjde o menšiu svadbu, hoci nepochybne šetriť nebude. Napokon, v jeho prípade to bude s istotou len raz. A skúsenosť rozvodu si azda nechá ujsť...

Simon si po dlhých rokoch zoberie za ženu svoju partnerku Lauren s ktorou má už 8 ročného syna Erica:

Súvisiace články

Najčítanejšie