Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dlho sám nebol! Sexi Momoa randí s TOUTO kráskou!
Zdielať na

Dlho sám nebol! Sexi Momoa randí s TOUTO kráskou!

Zdroj: instyle.com

Po januárovom priateľskom rozchode po 16 rokoch herečky Lisy Bonet (54) a herca Jasona Momou (42) nezostal sexi obor dlho sám. Údajne randí s mexickou herečkou Eizou González (32), čo je od rozchodu jeho prvý známy vzťah a ako dôverný zdroj uviedol, herec je šťastný.

​​Aj keď sú obaja dosť pracovne vyťažení, stretávajú sa. "Záleží mu na nej. Je na skvelom mieste, pracuje na projekte Fast X," tvrdil tento zdroj pre magazín People. Ďalší zdroj, ktorý má vraj blízko k zaľúbencom uviedol: "Obaja sú zaneprázdnení prácou, ale spoločne sa dobre bavia. Zatiaľ to ale nie je nič vážne." Minulý mesiac sa Momoa v Los Angeles zúčastnil premiéry filmu Ambulancia, v ktorom účinkuje Eiza, ale po červenom koberci sa spolu ešte neprešli. Predstaviteľ Aquamana by mal momentálne nakrúcať v Taliansku najnovšiu časť série Rýchlo a zbesilo - Fast X. Nová dvojica sa mohla stretnúť na nakrúcaní časti Hobbs & Shaw, kde Gonzáles hrala úlohu Madame M. 

Momoa prišiel na slávnostné odovzdávanie Oscarov v Los Angeles koncom marca sám. Po ukončení ceremoniálu sa pobral na tradičnú veľkolepú celebritnú afterparty. Tam ho bolo vidieť v spoločnosti Kate Beckinsale (48). Mala na sebe sexi šaty, v ktorých jej ale bola zjavne zima. Starostlivý Momoa si to hneď všimol a ako správny gentleman jej poskytol svoje sako, aby neprechladla. Svoju spoločnosť si vraj obaja užívali."Stáli spolu pri bare, zabávali sa a smiali. Obaja vyzerali šťastne," povedal nemenovaný svedok a hneď na to sa objavili špekulácie, že sa dali dokopy. "Všetci sa ma pýtajú, či spolu chodíme. Nie, nie! Išlo iba o čisté gavalierstvo, tej žene bola zima," dal na pravú mieru tieto dohady. "Je to šialené, bavili sme sa o jej krajine, pretože v Anglicku nakúcam Aquamana 2. je veľmi milá, ja som bol jednoducho gentleman. Od teraz už sako nikomu nepožičiam," vtipne dodal. 

Pozrite si momenty, pre ktoré majú bezprostredného Jasona všetci radi:

Ktovie, či aj správy o randení s Gonzáles nie sú iba fámy. So svojou životnou láskou Lisou Bonet napriek ich rozchodu stále dobre vychádzajú. Majú spolu dve deti, Lolu (14) a Nakoa-Wolfa (13). Momoa vysvetlil ich rozchod na Instagrame skutočne krásnymi, priam duchovnými slovami. "Navzájom sa oslobodzujeme, aby sme boli tým, kým sa učíme byť... Naša oddanosť je neochvejná voči posvätnému životu našich detí. Učíme ich, čo je možné. Žiť modlitbu. Nech zvíťazí láska, " napísal romantik Momoa, no neskôr príspevok zmazal. Dobre vychádza aj s dcérou Bonet z manželstva s Lenny Kravitzom, Zoë Kravitz (33). Mamoa sa s ňou srdečne zvítal na oscarovej afterparty, kde zotrvali v dlhšom  priateľskom rozhovore a predtým sa dokonca objavil aj na premiére filmu The Batman, kde si Zoë zahrala hlavnú úlohu spolu s Robertom Pattinsonom, aby ju podporil. Ktovie, ako do tejto pestrej rodinky zapadne Eiza.

Jason údajne randí s krásnou herečkou Eizou Gonzáles, takto sa predviedla s kolegami na premiére filmu Ambulancia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eiza Gore (@eizagonzalez)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie