Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ani Dubaj, ani Malinovo, ani Bratislava... Čaká Jasminu a Rytmusa sťahovanie úplne INAM?!
Zdielať na

Ani Dubaj, ani Malinovo, ani Bratislava... Čaká Jasminu a Rytmusa sťahovanie úplne INAM?!

Archívna reportáž

To, že manželia Vrbovskí už prá mesiacov skupujú nehnuteľnosti kade-tade nie je žiadne tajomstvo. Či je to celkom rozumné v čase najvyšších cien realít na našom trhu je už druhá vec, no ak niekto nemá hlboko do peňaženky, azda sa tým nemusí až tak trápiť. No možno budú mať Vrbovskí inú dilemu - ostanú žiť na Slovensku?

​Minimálne dva byty v Bratislave, údajne jeden vo Viedni, pozemok na Myjave, kde stavajú chalupu a najnovšie aj byt v Dubaji. Vrbovskí investujú no nehnuteľností v poslednej dobe obrovské peniaze. No svorne tvrdia, že najradšej to majú v Malinove, kde majú rodinnú vilku, ktorej na pohľad skutočne nič nechýba. "Milujem naše Malinovo a jednoznačne to považujem za náš domov," vyjadrila sa jasne Jasmina.

No ako aj z jej vyjadrenia vyplýva, že nie sú prikovaní ku žiadnemu miestu, rozhodujúca je iná vec. "Pre mňa je to jasné, ja som doma všade tam, kde je moja rodina," napísala pekne a múdro moderátorka a mama čoskoro 3-ročného Sanela.

Pomaličky sa rozbiehajú prípravy na ďalší ročník talentovej súťaže ČSMT, kde bude na JOJke opäť žiariť v úlohe moderátorky Jasmina:

​Hoci len prednedávnom kúpili byt v Dubaji a začalo sa klebetiť, že sa tam azda aj natrvalo presťahujú, to zrejme nehrozí. A dá sa to vytušiť aj z Jasmininho vyjadrenia. Aktuálne sa totiž vybrala s rodinkou opäť nasať trochu prímorskej atmosféry k "slovenskému moru" - do Chorvátska. A evidentne, hoci ju Dubaj ohúril, Chorvátsko má iný tromf. "Ak by som mala povedať, kde ja (asi) najviac moja duša v hamónii, tak je to tu," priznala táto balkánska krásavica a jej láska k tomuto kútu sveta je celkom pochopiteľná.

Jasmina prekvapivo ukázala aj svojho synčeka z pomerne celkom zreteľného profilu, čo u nej nie je obvyklé. Azda práve chcela dať najavo, čo je najpodstatnejšie. A aj to odkázala svojim fanúšikom. "Prajeme každému, aby hlavne vedel čo pocit 'domov' je, nech už je to kdekoľvek," napísala k fotkám z Jadranského pobrežia a nedá sa inak, ako sa k jej želaniu pripojiť. Sťahovanie ale zrejme nehrozí, najmä kvôli nariére je celkom jasné, že manželia Vrbovskí predsa len ostanú na Slovensku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie