Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zásah sanitky u Žilkovej! Úplná panika, jej dcéra Agáta nereagovala na otázky!
Zdielať na

Zásah sanitky u Žilkovej! Úplná panika, jej dcéra Agáta nereagovala na otázky!

Archívna reportáž

Pred domom Veroniky Žilkovej (60) v pražskom Suchdole, podľa zverejnených fotiek na profile Agáty Hanychovej (37), zasahovala záchranka. Na fotku napísala "To je deň..." Na odpoveď, čo sa stalo, si museli ľudia pár hodín počkať.  "Vôbec teraz nemám čas niečo hovoriť," odmietala reagovať s vysvetľujúcou odpoveďou rozrušená influencerka na otázku portálu ŽivotVČesku. 

​​​Hoci Agáta hneď neuzrejmila, prečo museli volať záchranku, dalo sa predpokladať, že zdravotný problém bude mať s najväčšou pravdepodobnosťou 97-ročná Olga Žilková, mama Veroniky Žilkovej. Ako sa neskôr ukázalo, naozaj museli volať sanitku pre ňu. "Flákla som sebou o zem," povedala samotná babička Olga o pár hodín neskôr a aj z jej nadhľadu bolo zrejmé, že nešlo o nič vážne.  Večer zdieľala Agáta na Instagrame video s babičkou aj mamou, kde všetko objasnili. Uviedla, že se jej babičke zamotala hlava a spadla. Radšej zavolali záchranku a privolaný záchranár ju vyšetril a podal prvú pomoc. V nemocnici po kontrole rozhodli, že je všetko v poriadku a staručká Olga Žilková môže ísť pokojne domov. 

Instagram/AH

​Pre Veroniku Žilkovú je mama veľmi dôležitá osoba a má k nej veľmi dobrý vzťah. Kvôli nej sa údajne predvlani vrátila aj z Izraela, aby jej bola nablízku počas pandémie covidu. Nechcela, aby bola v v nejakom zariadení pre seniorov, kde by musela byť v izolácii, čo nie je pre starého človeka ideálne. Nejeden by azda aj s vedomím rizika uprednostnil prítomnosť najbližších pred izoláciou. To si dobre uvedomuje ako Veronika, tak aj jej deti.

Instagram/AH

​Aj vlani v lete mala pani Olga zdravotný problém, kvôli ktorému musela ísť ale do nemocnice. "Je pravda, že je to choroba, ktorú má už sedemdesiat rokov, ale nikto z nás to nečakal. Bol to pre nás veľký šok a ešte stále ho spracúvam. Práve teraz v auguste mala ísť so sestrou do hôr a zrazu toto. Dlho nemala žiadne problémy ani príznaky, ale s horúčavami sa to asi opäť aktivovalo," zverila sa vtedy herečka Aha! bez uvedenia o aký problém ide.

Agáta sa našla v influencingu na sociálnych sieťach, nakrúca aj videá zo svojho súkromia:

Nebolo to prvýkrát, čo pani Olga prežila takú až životuohrozujúcu situáciu, ako poznamenala Veronika. Aj preto je celá jej rodina kvôli nej stále v pohotovosti. "Máme rodinnú skupinu na aplikácii v ktorej spolu komunikujeme každý deň. Každý z nás chce nejako pomôcť babičke, či už návštevou, alebo kúpou jedla a darčekov, takže sa veľakrát dohodujeme, kto kam pôjde," vysvetlila herečka, ktorá sa teraz aj sama trápi s problémom s manželom Martinom Stropnickým (65), ktorý ju opustil kvôli mladej milenke. Výrazne schudla a trpí aj psychicky. Vo februári navyše postihla najstaršieho syna Cyrila (32) srdcová príhoda a musel preto ležať dlhší čas v nemocnici. Hrozila mu operácia, ale našťastie všetko dobre dopadlo a nebolo treba ju podstúpiť.  Teraz herečku vystrašila jej milovaná mama, ale, našťastie, to dobre dopadlo. "Vy moje dievčatká zlaté, tak sa o mňa pekne staráte," poďakovala priam rozprávková babička svojej dcére a vnučke vo videu a je zjavné, že väčší strach mali ony dve, ako samotná Olga.

Agáta svoju babičku nesmierne ľúbi a trávi s ňou veľa času:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie