Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zvráti láska proces v jeho neprospech?! TOTO má byť dôkaz, že Depp randí so svojou advokátkou!
Zdielať na

Zvráti láska proces v jeho neprospech?! TOTO má byť dôkaz, že Depp randí so svojou advokátkou!

Archívna reportáž

V americkom štáte Virgínia ešte stále prebieha súdny proces Johnnyho Deppa (58) a jeho exmanželky Amber Heard (36). Už doteraz pritom vyplávali na povrch rôzne nechutnosti, ktorých sa vraj obaja dopúšťali. Verejnosť sa zatiaľ prikláňa skôr na stranu Deppa, už aj preto, že pre obvinenia Amber, že je násilnícky voči ženám, prišiel o všetky svoje slávne úlohy. Fanúšikovia mu vyjadrujú podporu, a môžu sa rátať na milióny.

​Zdroj blízky hviezde exkluzívne pre HollywoodLife prezradil, že je im za to vďačný.  "Dodalo mu to novú energiu, aby naďalej bojoval za to, čo považuje za správne," uviedla nemenovaná osoba. No iná vec aktuálne zaujala tých, ktorí tento proces sledujú. Mnohí si všimli, že Depp má akosi príliš blízko k šarmantnej advokátke z jeho právnického tímu, Camille Vasquez, ktorá bojuje za neho ako lev. Táto právnička s rozsiahlou praxou v oblasti žalôb za urážku na cti vyštudovala dve vysoké školy, je teda dokonalou kombináciou krásy aj inteligencie. 

Na sociálnych sieťach začali sledovatelia procesu šíriť množstvo ich spoločných fotografií a videí, ktoré naznačujú, že medzi nimi je niečo viac, ako len profesionálny vzťah. Vyplynulo to z podrobnejšieho čítania reči tela oboch. Na jednom z klipov vidieť, ako sa dvojica na seba usmievala pri odchode zo súdu. Na ďalšom videu sa zas advokátka otočila, aby sa rozlúčila s Johnnym, keď sa chystala opustiť súd, a letmo si stiskli ruky, o čom jeden zo sledovateľov špekuloval, že to nahradilo objatie. V ďalšom klipe zas vidno, ako sa držia za ruky.

Pozrite si zostrih momentov, ktorý rozprúdil klebety:

@jfjohnnydepp_ detalles ? #johnnydepp #justiceforjohnnydepp #johnnydeppisinnocent #johnnydepptiktok #fyp #parati #fypシ ♬ I Found You - Andy Grammer

Na to by si ale mal dať Depp azda rozhodne pozor, porote, ani sudcovi nemusí byť sympatické, kam vzťah klienta a advokáta prerástol. Najmä podporovatelia Amber by to mohli využiť v jeho neprospech. Vasquez je v jeho prípade veľmi horlivá, jeho exmanželku obvinila, že je jasnou "agresorkou, posadnutou tým, ako ju vníma verejnosť" a že je "pripravená v súdnej sieni zohrať svoju životnú rolu, na ktorú sa pripravovala roky". No žeby mala Camille vzťah s Deppom je zatiaľ len v rovine špekulácií. Má údajne vážny vzťah s britským realitným agentom. Zdroj z jej blízkosti vylučuje reči okolo ich dôvernejšieho vzťahu, považuje ich za fámy, ako uviedli v TMZ. Vraj ju iba pobavil Deppov zmysel pre humor. Celý právnický tím si s ním počas súdneho konania vytvoril osobný vzťah, otázne je, ako to vníma porota.

Verejnosť je počas procesu naklonená prevažne na Johnnyho strane, istotne má na tom svoj podiel aj jeho šarmantná právnička Camille:

Po obnovení procesu, v ktorom si obe strany dopriali 10 dní voľna, pokračovala Amber vo svojej výpovedi krížovým výsluchom zo strany Johnnyho právneho tímu. Jeho právnici vydali vyhlásenie, v ktorom reagovali na Amberinu výpoveď pred prerušením súdu. "Zatiaľ čo v príbehoch pani Heardovej stále pribúdajú nové a nové príhodné detaily, spomienky pána Deppa zostali počas šiestich bolestivých rokov od jej prvých obvinení úplne rovnaké. Jeho pravda je rovnaká bez ohľadu na prostredie, v ktorom bola prezentovaná,stálo vo vyhlásení. Nadchádzajúci krížový výsluch bude iste nanajvýš výpovedný a ktovie, možno príde v prípade k zvratu. Ale na koho stranu..?

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie