Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Gáboríkovci poriadne prekvapili TÝMTO rozhodnutím! Chystajú zmenu, akú už asi nikto nečakal!
Zdielať na

Gáboríkovci poriadne prekvapili TÝMTO rozhodnutím! Chystajú zmenu, akú už asi nikto nečakal!

Bývalá tanečnica, pred časom úspešná podnikateľka, a popri tom manželka jedného z našich najúspešnejších hokejistov, Ivana Gáborík, sa stane čoskoro po druhýkrát mamou. Onedlho 2-ročná dcérka Bella dostane súrodenca takpovediac k narodeninám. Presný termín pôrodu ale Gáboríkovci nezverejnili, ani pohlavie druhého potomka. No možno majú v talóne ešte väčšie prekvapenie.

​Ivana a Marián tvoria rozhodne jednen z najatraktívnejších párov nášho šoubiznisu, sú úspešní vo všetkom na čo siahnu, majú dostatok prostriedkov aj pre ďalšie generácie a majú rozkošnú dcérku - ktorú ale zásadne virtuálnemu svetu neukazujú. A pritom na to čaká rozhodne aspoň ich 300 tisíc sledovateľov na Instagrame, pričom dve tretiny z nich sú zvedané práve na Ivanu.

Krásna Ivana nemá problém s publicitou, to ale neznamená, že to rovnako cíti aj pri svojom malom poklade. "Keď sa narodila, sme nad tým s mužom uvažovali, a vtedy práve prebiehala nejaká veľká kauza v Amerike, kde sa dieťa súdilo so svojimi rodičmi, pretože mu v detstve zverejnili fotku, ktorá sa mu nepáčila a bola, tuším, aj nejako zneužitá," a to zjavne zapôsobilo aj na Gáboríkovcov.

Presne ako pred dvomi rokmi, aj teraz Ivana porodí v takmer tom istom čase:

​Rozhodli sa, že Bellu ukazovať nebudú, či lepšie povedané - najmä nie jej tvár. "Neukazujem ju holú, neukazujem jej tváričku, nech má svoju identitu zachovanú, a nech sa ona rozhodne, keď bude väčšia, že chce byť na sociálnych sieťach, tak nech je. Tá voľba padne na ňu," zhrnula rozhodujúce momenty Ivana presne v podobnom duchu, ako aj iné hviezdy, ktoré sa rozhodli potomkov nevystavovať.

Malá Bella je na fotkách často, len nikdy nie so zreteľne viditeľnou tvárou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Inšpirácia prípadom z USA pritom nie je náhodná - krajina neobmedzených možností bola dlhé roky ich domovinou. No zrejme nikto nečakal, žeby sa tam chceli opäť sťahovať, keďže Marián už aktívnu kariéru ukončil. "My by sme tam chceli žiť nejaké 3 - 4 mesiace v roku. Uvidíme, aké to bude teraz s dvomi detičkami, takže to necháme otvorené, ale obaja by sme tam boli radi," prekvapila Ivana a zdá sa, že Gáboríkovci budú mať skutočne dva domovy. Napokon, Majo zarobil dosť na to, aby mohli mať bývanie v každom kúte sveta, no evidetne Slovensko ostáva na prvom mieste.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie