Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zastrelila sa! Herečka priznala, že jej slávna mama proti sebe v zúfalstve obrátila zbraň!
Zdielať na

Zastrelila sa! Herečka priznala, že jej slávna mama proti sebe v zúfalstve obrátila zbraň!

Zdroj: SITA

Prednedávnom prekvapila fanúšikov americkej country speváčky Naomi Judd jej náhla smrť. Táto držiteľka Grammy a matka známej herečky Ashley Judd (54), ale aj speváčky Wynnony, populárnej v USA, mala 76 rokov a zomrela iba deň pred jej uvedením do Siene slávy country hudby, na čo sa veľmi tešila. Ashley spolu so sestrou Wynnonou (57) vtedy oznámili, že stratili svoju matku kvôli duševnej chorobe. "Sme zničené. Teraz prežívame hlboký smútok a vieme, že tak ako sme ju milovali my, milovala ju aj široká verejnosť," uviedli vo svojom smútočnom príspevku na sociálnej sieti. Dodali, že nemajú v úmysle zverejniť ďalšie podrobnosti.

​O príčine úmrtia country speváčky sa ale začalo špekulovať. Aby zabránila šíreniu rôznych neprávd a klebiet o jej odchode, povedala Ashley Judd v rozhovore s novinárkou a moderátorkou Diane Sawyer (76) na rovinu, čo spôsobilo maminu smrť, píše portál Variety. Vo vysielaní relácie Dobré ráno, Amerika priznala, že tento svet mama opustila dobrovoľne zastrelením sa. Naomi Judd trpela dlhodobou depresiou. "Bolel ju mozog, fyzicky to bolelo," opísala Ashley trápenie matky, Podľa jej vyjadrenia "existoval obrovský rozpor či lepšie povedané múr medzi pocitmi", ktoré k Naomi prechovával okolitý svet, a tým, čo k sebe cítila ona sama. Duševná choroba jej nedovolila spracovať lásku a uznanie, ktorými ju zahŕňali ostatní; cítila len pochybnosti o sebe a bola presvedčená, že nie je taká dobrá, ako si všetci myslia.

"Naša mama sa nedožila ani druhého dňa, keď mala byť svojimi vrstovníkmi uvedená do Siene slávy. To bola jasne viditeľná úroveň katastrofy a toho, čo sa v nej odohrávalo," zverila sa Ashley. Jej mama vystupovala aj spolu s jej sestrou Wynonnou a volali sa The Judds. Na ocenenie sa vraj tešila. Do Siene slávy ju potom uviedli posmrtne jej zronené dcéry. "Nakoniec použila zbraň, použila strelnú zbraň... Je to informácia, ktorú je veľmi nepríjemné s niekým zdieľať," vysvetlila mladšia dcéra zosnulej herečky. Kvôli matke zažila veľký šok, keďže bola prvá, ktorá ju našla po jej čine.

Naomi vystupovala so svojou dcérou Wynonnou v skupine The Judds. Vypočujte si ich pieseň Love Can Build A Bridge:

Wynnona aj Ashley sa tiež boria s podobnými psychickými problémami a snažili sa byť mame čo najviac nablízku. "Keď som doma v Tennessee, vždy sa s mamou vzájomne navštevujeme a stretávame. Takže som bola u nej v dome na návšteve, tak ako každý deň... Mama sa ma spýtala: 'Zostaneš so mnou?' A ja som odpovedala: 'Samozrejme, že áno'." No napokon tá, ktorá nezostala, bola Naomi. Život si vzala v izbe na poschodí, zatiaľ čo Ashley bola dole. "Potom som išla hore, aby som jej oznámila, že za ňou prišla jej dobrá priateľka... a našla som ju. Som z toho smutná, mám traumu z toho, že som ju objavila..." zverila sa azda najtragickejším momentom života hviezda hollywoodskych filmov, ktorá sa už ale pre vlastné problémy pred pár rokmi stiahla.

Ashley spolu so sestrou smútia za svojou milovanou mamou, ktprá trpela sychickými problémami a zvolila najhoršie možné riešenie, samovraždu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Judd (@ashley_judd)

Súvisiace články

Najčítanejšie