Skoro jasno
15°
Bratislava
Nekonečné čakanie na predčasniatko! Po sto dňoch na JISke má slávny pár bábo konečne doma!
Zdielať na

Nekonečné čakanie na predčasniatko! Po sto dňoch na JISke má slávny pár bábo konečne doma!

Archívna reportáž

Pre celebritný pár, herečku a bývalú Miss World 2020 Priyanku Chopra (39) a jej manžela, speváka Nicka Jonasa (29), boli predošlé mesiace veľmi náročné. Stali sa rodičmi dievčatka, čo bolo pre nich na jednej strane veľmi radostná udalosť, ale tým, že sa narodilo predčasne, im spôsobilo aj veľké starosti. Konečne ale prišiel čas na radosť.

​Ešte pred pár mesiacmi sa podelili s priaznivcami o veľkú novinu, hoci oveľa skôr, ako čakali. "S veľkou radosťou potvrdzujeme, že sa nám narodilo dieťa, ktoré priviedla na svet náhradná matka. Veľmi vás prosíme, aby ste rešpektovali naše súkromie počas tohto výnimočného obdobia, keď sa sústredíme hlavne na našu rodinu," oznámili 21. januára svojim priaznivcom. O tom, že ich dievčatko muselo ísť hneď po narodení na jednotku intenzívnej starostlivosti, kde bolo pod dozorom lekárov a zdravorníckeho personálu, sa nezmieňovali.

Po vyše 100 dňoch obáv a nádejí však majú šťastní rodičia dcérku, ktorú nazvali Malti Marie, konečne doma. Priyanka zdieľala na Instagrame fotografiu, na ktorej drží svoju dcérku v náručí a za rúčku ju drží vedľa stojaci spokojný otecko. "Pri príležitosti Dňa matiek sa nemôžeme nezamyslieť nad poslednými mesiacmi a tou jazdou ako na horskej dráhe, ktorú sme absolvovali a ktorú, ako vieme, zažilo veľa ľudí. Po viac ako 100 dňoch na jednotke intenzívnej starostlivosti je naše dievčatko konečne doma. Cesta každej rodiny je jedinečná a vyžaduje si určitý stupeň viery. A napriek tomu, že tá naša bola niekoľko mesiacov náročná, pri pohľade späť je úplne jasné, aký vzácny a úžasný to bol okamih," vyznala sa bývalá Miss World zo svojich pocitov.

Je to už dlhých 22 rokov, čo sa Priyanka stala Miss World, jednou z najkrajších, aké kedy boli, zhodoval sa svet:

Nezabudla sa poďakovať ani lekárom a sestričkám, ktorí sa postarali o to, aby sa malá Malti Marie čo najrýchlejšie mohla dostať do rúk milujúcich rodičov. Tí na ňu každodenne mysleli a posielali jej iste veľa energie, ktorú potrebovala, aby dohnala všetko tak, aby sa čo najviac vyrovnala donoseným deťom. Chopra popriala všetkým mamičkám šťastie a spokojnosť k ich sviatku a neopomenula ani manžela. "Práve teraz sa začína ďalšia kapitola a naše dievčatko je naozaj šikovné. Mama a otec ťa milujú! Takisto neexistuje nikto, s kým by som to chcela zažiť radšej ako s tebou. Ďakujem ti, že si zo mňa urobila mamu. Milujem ťa," odkázala Nickovi. Len na ženu, ktorá ich dcérku vynosila a porodila akosi pozabudla.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Priyanka (@priyankachopra)

Vyznanie pre svoju manželku napísal aj Nick z The Jonas Brothers. "Zlatko, inšpiruješ ma a každom smere a túto novú úlohu berieš s takou ľahkosťou a vyrovnanosťou. Som taký vďačný, že môžem byť na tejto ceste s tebou. Už teraz si neuveriteľná matka. Šťastný Deň matiek. Milujem ťa," vyjadril jej svoje city. Manželia, ktorí sa zosobášili v roku 2018 v Indii, po dieťati túžili, nevedno ale, prečo zvolili na jeho vynosenie náhradnú matku. Ešte v marci 2020 sa Chopra zverila pre časopis Tatler: "Je to niečo, čo určite chcem urobiť, a dúfam, že keď to Boh bude chcieť, v správnom a vhodnom čase sa to stane". Aj sa stalo, hoci trošku inak. Zaujímavé je aj meno dievčatko Malti Marie, z čoho to prvé znamená malý voňavý kvet alebo mesačný svit. "Už sa nevieme dočkať, kedy ju budeme sledovať ako vyrastá!" napísali s nádejou milujúci rodičia a ostáva veriť, že bábo si pre príliš predčasné narodenie neponesie do života žiadne zdravotné problémy.

Súvisiace články

Najčítanejšie