Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kuchařová neprestáva nakladať Brzobohatému! TOTO želá jeho partnerkám!
Zdielať na

Kuchařová neprestáva nakladať Brzobohatému! TOTO želá jeho partnerkám!

Archívna reportáž

Bývalá Miss World a modelka Táňa Kuchařová (34) pokračuje naďalej vo svojich útokoch na exmanžela Ondřeja Gregor Brzobohatého (39). Je zjavné, že sa z rozchodu ešte stále nevie celkom spamätať. Na Instagrame sa netajila s tým, že navštevovala preto aj psychoterapeuta. Podaktorí to ale chápali tak, že nie je psychicky v poriadku. "Teraz som sa dozvedela, že vraj trpím vážnymi psychickými problémami. Tak ani náhodou, ja som naopak zdravý človek," povedala v rozhovore pre jednu súkromnú televíziu, kde spomínala na jej exmanžela a toxickom manželstve s ním. "Životnú situáciu, do ktorej ma dostal partner, riešim poctivo od základu a myslím si, že nie je žiadna hanba priznať, keď navštíviš terapeuta. Ale určite nie psychiatra, toho potrebuje niekto iný, nie ja," pokračovala, pričom si nezabudla rypnúť do Ondřeja.

"Ak ste v osemročnom vzťahu a z toho päťročnom manželstve, a dejú sa vám veci, ktorým nerozumiete, tak si myslím, že nie je vôbec hanba vyhľadať pomoc odborníka. Som zdravý človek, ktorý netrpí poruchou osobnosti ani psychickými poruchami, ale chcela som len prebrať veci, ktorým som nerozumela, prečo boli, aké boli, a to mi pomohlo. Pomohlo mi hovoriť o súkromných veciach s odborníkom. Zdravému človeku trvá 6 až 36 mesiacov, než spracuje stratu, rozvod. Do poslednej chvíle tam boli tak nečitateľné vecí, klamstvá, bolo to veľmi zaujímavé konfrontovať sa s tým z iného pohľadu. Áno, som na dobrej ceste," širšie ozrejmila Kuchařová svoju situáciu pre Blesk. Možno si dala za cieľ a poslanie informovať ženy o toxických vzťahoch a dodať im odvahu z nich vystúpiť a nebáť sa o tom hovoriť a vyhľadať odbornú pomoc.  

"Tie lži a neskutočné manipulácie. Prisahať na smrť vlastnej rodiny, prosto neskutočné veci a ja som tomu verila. Myslím si, že som to ustála veľmi dobre a priala by som to aj tým ďalším partnerkám, aby to raz tiež ustáli tak dôstojne," zverila se Kuchařová pre Showtime s jasnou narážkou na to, že Ondřej sa zrejme len tak ľahko neusadí a aj jeho ďalšie frajerky musi rátať s rozchodom. No ťažko veriť, že by úprimne myslela len v dobrom aj na moderátorku Danielu Písařovicovú. Ako totiž Táňa tvrdí, po obnovení manželského sľubu pár pracoval na bábätku, no v tej dobe už mal mať podľa jej informácií aj pletky s Danielou. "Ich karma, ich šťastie a svedomie. Nechávám tie veci plynúť, možno sa časom ukáže, ako to všetko je. Neprajem nič zlého, ja verím, že sa nám to tam niekde hore všetkým zráta," odkázala Taťána exmanželovi a jeho novej priateľke. 

Ondřej má nepochybne veľkú charizmu a pôsobí na mnohé ženy ako magnet, to sa, zdá sa, stalo osudným aj v jeho manželstve:

K rozvodu Táňa pristúpila vlani v decembri po zverejnení nevery Ondřeja, s ktorým už vtedy ale nebývala. Je zaujímavé, že si pritom spolu vlani v júni vraj na manželov podnet obnovili manželský sľub. "Nebola to moja voľba, ale som za to rada, pretože som sa z toho dostala včas," tvrdí krásna modelka o rozchode s tým, že teraz si už užíva svoj nový život. Za úplnú bodku bude považovať anulovanie cirkevného sobáša a ako povedala, možno raz Ondřejovi za to poďakuje.

Hoci novú lásku nehľadá, verí, že príde. Zatiaľ si život užíva naplno a nemá núdzu ani o pracovné ponuky. Nedávno fotila na Malorke módnu kampaň s novou kolekciou modelov, a aj inde má dostatok ponúk na fotenie. "Česká republika je pre mňa určite malá a uvidím, kde nakoniec zakotvím. Nevylučujem, že budem žiť v zahraničí, ale vždy sa sem budem vracať, ako pracovne tak aj súkromne, mám tu rodinu, priateľov, nadáciu..," načrtla možnú zásadnú zmenu v živote.

Krásna Taťána zažiarila aj na nedávnom finále českej Miss 2022, kde odovzdala korunku novej českej kráľovnej krásy: 

Súvisiace články

Najčítanejšie