Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Exsnúbenici Deppa, Bejby z Hriešneho tanca, láme jeho súd s Amber srdce! TAKÝTO bol k nej!
Zdielať na

Exsnúbenici Deppa, Bejby z Hriešneho tanca, láme jeho súd s Amber srdce! TAKÝTO bol k nej!

Archívne video

Johnny Depp (58) patrí medzi najväčších krásavcov, akých kedy v Hollywoode mali, a tomu zodpovedá aj zoznam jeho mileniek, priateliek či snúbeníc. Jednou z nich bola pred vyše 30 rokmi aj herečka Jennifer Grey, ktorú preslávila rola Frances "Baby" Houseman vo filme Hriešny tanec.

​V novom rozhovore pre ETonline, ktorý súvisí s vydaním jej memoárovej knihy Out of the Corner, sa 62-ročnej Jennifer Grey opýtali na súdny proces jej exsnúbenca a Amber Heard, na čo odpovedala: "Všetko, čo môžem povedať o tomto procese, je, že mi to láme srdce pre všetkých zúčastnených. Želám si, aby sa to vyriešilo, a všetkým želám len to najlepšie".

Depp a hviezda Hriešneho tanca spolu chodili deväť mesiacov od roku 1989 a krátko boli zasnúbení, než to Jennifer deň pred jej 29. narodeninami zrušila. Johnnyho nazýva "milým, milujúcim, romantickým, bláznivo zaľúbeným a krásnym" a dodala, že spolu začali chodiť po jej rozchode s Matthewom Broderickom, dnes manželom Sarah Jessicy Parker. "Zúfalo som sa potrebovala odraziť k niečomu, čo vyzeralo a bolo ako Johnny Depp z roku 1989. Verte mi, bolo to veľmi mäkké pristátie. Bolo to nevyhnutné. Vnútorne som krvácala a tento chlap ma zachránil a jednoducho ma prinútil necítiť to, čo som cítila," spieva na exsnúbenca priam ódy.

Pripomeňte si Jennifer v jej životnej úlohe:

Vo svojej knihe si zaspomínala na prvé rande s Deppom a napísala, že bol "vtipný, nepredvídateľný a milý". Počas ich vzťahu "nepochybovala o Johnnyho potenciáli" ako filmovej hviezdy. "Svoju energiu som sústredila na neho, radila som mu, povzbudzovala som ho, aby videl svoje neobmedzené možnosti a aby sa rozohral," hovorí Jennifer o jej očarení Deppovým talentom. Svoj vzťah s ním hodnotí ako šialenú jazdu plnú vášne. "Bolo to fakt horúce. Bolo to ako v ohni. Bolo to doslova ako - 'To si zo mňa strieľaš?' Nikdy som takého chlapa nevidela," básnila o horúcich chvíľach s Johnnym.

Jennifer stále rada spomína na film, ktorý jej zmenil život:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Grey (@jennifer_grey)

Vzťah sa však neskôr vyostril. Grey vo svojej knihe tvrdí, že Depp "začal zmeškávať svoje lety domov do L. A., často zaspával, alebo keď sa vrátil domov, bol šialene žiarlivý a paranoidný, čo som robila, kým bol preč". Herečka, ktorú stála plastika nosa kariéru, ďalej o nemilej zmene Johnnyho povedala: "Jeho zlú náladu som pripisovala tomu, že sa cítil nešťastný a bezmocný, keď sa chcel dostať z Jump Street, keď jediné, čo chcel, bolo hrať vo filmoch. Bol čoraz náladovejší a čoraz menej prítomný". V jednom momente pochopila, že ten bezstarostný zaľúbený chlapec je navždy preč a vzťah ukončila. No ako je zrejmé, Johnny má stále miesto v jej srdci a ani slovom nenaznačila, žeby sa k nej niekedy správal agresívne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie