Oblačno
16°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Potvrdené - je to láska! Hviezdna herečka nemala na mužov šťastie, vyjde to tentokrát s kolegom?
Zdielať na

Potvrdené - je to láska! Hviezdna herečka nemala na mužov šťastie, vyjde to tentokrát s kolegom?

Zdroj: Instagram/KC

Z najnovších správ zo sveta hviezd vyšlo najavo, že v Hollywoode vznikol nový hviezdny herecký pár. Herečka Kaley Cuoco (36) a Tom Pelphrey (39) odhalili na Instagrame svetu svoj vzťah prostredníctvom série rozkošných fotografií. Najskôr sa Kaley zverila svojim sledovateľom, čo práve robí, a potom odhalila aj svoj nový ľúbostný románik.

​Pre potvrdenie Kaley zdieľala aj fotografiu Toma, ktorý ju s úsmevom bozkáva na líce. "Život v poslednom čase... Slnko sa prediera cez mraky, zlaté lúče vkĺznu do mojich očí a srdca, žlté lúče prelomia šeď,'" pripísala poeticky k fotografiám Cuoco, ktorá sa stala známou vďaka postave Penny z populárneho seriálu Teória veľkého tresku. Rovnakú fotografiu zverejnil na svojom profile na Instagrame aj Tom a vyznal sa dlhým citátom ešte poetickejšie Pelphrey, hviezda seriálu Ozark. Samozrejme, Kaley ho okamžite odmenila srdiečkom a slovami: "moja láska".

Toto obojstranné priznanie ich vzťahu prišlo krátko po aprílovom rozhovore Kaley pre časopis Glamour. "Veľmi rada by som mala dlhodobý vzťah alebo partnerstvo. Ale nikdy sa už nevydám. Rozhodne nie. To pokojne napíšte na obálku," vehementne tvrdila. Zrejme na to má dôvod po svojich zlých skúsenostiach z minulosti. Kaley bola v rokoch 2013 až 2016 vydatá za tenisového profesionála Ryana Sweetinga. V roku 2018 sa vydala za profesionálneho jazdca Karla Cooka. Spájala ich spoločná láska ku zvieratám. V septembri 2021 však oznámili, že sa rozchádzajú. Ešte predtým tvorila pár aj v skutočnosti so seriálovým Leonardom, teda s hereckým kolegom Johnnym Galeckim. Žiadne deti doteraz herečka nemala.

Kaley momentálne hviezdi v seriály Flight Attendad (Letuška), pozrite si k nemu krátky trailer: 

Ktovie, či predsa len ešte vďaka novej láske neprehodnotí, či ešte raz neskúsi vstúpiť do manželského vzťahu, prípade sa stane matkou. Tento rok má naozaj dôvod na optimizmus z viacerých dôvodov. Vo svojej hereckej profesii získala za úlohu Cassie Bowden v seriáli Penthouse svoju prvú nomináciu na Zlatý glóbus a ako vidieť, darí sa jej aj v osobnom živote. Ale len čas ukáže, či jej nový vzťah sa posunie aj ďalej. Jej partner Tom Pelphrey sa taktiež nemôže sťažovať na nedostatok hereckých príležitostí. V súčasnosti účinkuje v novom seriáli Za hranicou s Joshom Brolinom. Po dvoch športovcoch má teda Kaley niekoho, s kým si dobre rozumie aj po profesionálnej stránke, azda to už bude ten pravý.

Kaley opäť žiari šťastím, azda je za tým aj láska ku kolegovi: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Súvisiace články

Najčítanejšie