Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
To snáď nie! Ani zaprisahávanie, že je pre neho mŕtva nestačilo, Slováček mieri za Gelemovou!
Zdielať na

To snáď nie! Ani zaprisahávanie, že je pre neho mŕtva nestačilo, Slováček mieri za Gelemovou!

Archívna reportáž

Po návrate Felixa Slováčka (78) k jeho manželke Dagmar Patrasovej (66) po búrlivom rozchode s milenkou Luciou Gelemovou (39) sa zdalo, že je u nich všetko znovu v úplnom poriadku. Od decembra spolu chodili aj do spoločnosti, strávili spolu vianočné sviatky aj dovolenku v zahraničí. Felix sa vyjadruje o svojej manželke iba pozitívne, ale zdá sa, že istotu zjavne nemôže mať nikdy.

Dáda svojho manžela dobre pozná, preto je stále opatrná. "Stále som na vážkach. Na tých sedem rokov, čo sa ťahal s tou pani, sa nedá len tak zabudnúť. Stále sa to vo mne bije. Viete, on je Felix obojživelník, ktorý sa prispôsobí všetkým situáciám, ale ja nie," tvrdila Patrasová ešte koncom februára. Jeho nestála povaha sa potvrdila aj teraz. Amatérska výtvarníčka Gelemová stále ťaží z toho, že počas vzťahu so Slováčkom sa zoznámila s mnohými vplyvnými známosťami aj z výtvarnej branže. Vlani v septembri jej Felix zabezpečil výstavu jej obrazov v Obecnom dome v Prahe a tam ju zoznámil s ďalšími zaujímavými ľuďmi. Jeden z nich sa vraj po krátkej dobe stal jej milencom. To Felixa Slováčka rozčúlilo natoľko, že vyvolal škandál a prišiel definitívny koniec, ako sa zdalo. No Gelemová aktuálne vystavuje v spolupráci s Felixovým kamarátom Františkom Komárkom.

​To sa donieslo do uší Slováčka a chce výstavu vidieť. Komárek je Felixov dlhoročný priateľ a vraj ho chce podporiť. "Pravdupovediac, doteraz som sa o to nezaujímal, pretože som teraz pracovne v talianskom Salerne, ale keď prídem, pôjdem sa tam s Františkom pozrieť. Je to predsa len môj kamarát," vysvetlil svoju motiváciu pre ŽivotvČesku.cz zberateľ výtvarného umenia, ale pripomenul, že to nie je zo zvedavosti, ako sa darí jeho exmilenke. Iste si však pritom uvedomuje, že ich stretnutie je pravdepodobné. A z toho, pochopiteľne, Patrasová nadšená nie je. "Toto je pre mňa veľmi zlá téma. Nevedela som o tom a po pravde ma to ani nezaujíma. Chcem povedať, že je to veľmi trápne," odpovedala znechutená Patrasová. 

Dáda a Felix sú spolu už dlhé roky a ich manželstvo prežilo nejednu krízu. Pripomente si ich spoločnú pieseň:

"Je to výstava pre širokú verejnosť a nechápem, prečo by sa na ňu Felix nemohol prísť pozrieť. Obaja sme si vždy držali palce a navzájom sa podporovali v našej práci. Určite by ma to potešilo, najmä ak by bol pozitívny a priateľský," diplomaticky formulovala svoju odpoveď Lucie Gelemová, ktorá sa Slováčkovi po rozchode pre jeho údajnú agresivitu vyhrážala, že to zverejní na polícii. Odvtedy už Felix zrejme vychladol a exmilenke zrejme odpustil. Snáď by ale nespravil takú hlúposť, žeby znovu vstúpil do tej iste rieky. Ešteže Patrasová neopustila svojho talianskeho priateľa. "Nezrieknem sa muža, ktorý ma podržal v najhorších časoch, ktorý mi pomohol a psychicky ma podporil, a ktorý mi pomáha dodnes," povedala prednedávnom už zrejme dostatočne poučená herečka.

Luciinu výstavu prišla otvoriť legendárna Jiřina Bohdalová:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

Súvisiace články

Najčítanejšie