Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mala to byť dovolenka v raji, je z toho peklo! Pizingerovej mladý manžel ušiel!
Zdielať na

Mala to byť dovolenka v raji, je z toho peklo! Pizingerovej mladý manžel ušiel!

Archívna reportáž

Ľudia vo veku Venduly Pizingerovej (50) už zväčša uprednostňujú pokoj a pohodičku, a aj na dovolenku si vyberajú miesta, kde majú zabezpečený všetok komfort na svoj relax. Ona to tak nemá, hoci vo svojej mladosti si užívala len samé luxusné dovolenky v exotických destináciách spolu so svojím manželom Karlom Svobodom (†68). Inak však prežívala množstvo osobných problémov ako s ním, tak aj kvôli ich ťažko chorej dcérke, ktorú napokon navždy v jej štyroch rokoch stratili. Ich vzťah už potom nezachránilo ani narodenie zdravého syna Jakuba (16) a vzťah vyvrcholil tragédiou - Svobodovou samovraždou. No po rokoch sa jej tomto smere vďaka Josefovi Pizingerovi (34), ktorý je synom jej kamarátky, život celkom obrátil naruby.

​Obidvaja milujú cestovanie a dobrodružstvo. Vendula sa ale prispôsobila predstavám svojho vyšportvaného manžela, s ktorým sa jej podarilo tesne pred päťdesiatkou otehotnieť a porodiť syna Josefa (1,5r). Minulý rok s ním podnikli dobrodružnú cestu v terénnom aute po neznámych miestach Rumunska, kde ich cestách necestách zastavil spadnutý strom. V divokej prírode potom museli stráviť pár dní, pokým ho neodpratali. Tento rok sú už na tretej ceste po zahraničí, ale synčeka radšej nechali doma. Presne na okrúhle narodeniny Venduly si dopriali romantiku na Islande. Josef ju jedno skoré ráno vytiahol do mrazivého počasia, aby jej ukázal východ slnka pri zľadovatelom vodopáde. Bola to romantika, na ktorú nikdy nezabudne, aj keď mala premrznuté ruky.

Hneď z Islandu odleteli do španielskej Malagy. kde sa pre zmenu vybrali na túru po okolitých skalnatých kopcoch. Slnko tam už riadne hrialo, skaly boli rozpálené. Vendule to dalo riadne zabrať, bola celá prepotená a aj keď zdatnému mladému manželovi nestíhala, nevzdávala to. Josef sa jej vraj pritom smial, že fučí ako hroch. Od tejto marcovej cesty neubehlo veľa času a už sa vybrali na ďalšiu, a to na ostrov Socotra, v súostroví Jemenu. Ale opäť sa tam opakuje niečo podobné, ako v španielskych kopcoch neďaleko Malagy, ako sa "posťažovala" vo svojich Instastories. A aj so spaním to tam má divoké. "Batohy v stane a my pod hviezdami," ukázala fotografie.

Aj takéto zážitky, ako noc pod holým nebom zažíva Vendula po boku jej mladého energického manžela:

Instagram/VP

​Pokým počas spoznávania krás ostrova Vendula lapala po vzduchu, Josef jej zatiaľ normálne ušiel a nečakal na ňu. "Odpočívam ako... je tak horúco... do pekla..," hundre stonajúc vo videu celkom zrútená od vyčerpania sediac na zemi. Na poludnie tam bolo na priamom slnku pocitovo okolo päťdesiat stupňov, čo je až neznesiteľné. A keď sa konečne dostala k jaskyni, kde už čakal Josef, so sklamaním zistila, že ani tam nie je žiadúci chládok. "Jaskyňa je dlhá na míle, ale ďalej sa ísť nesmie! Čo chcel Josef oklamať..." zverila sa vo videu, kde vidieť jej manžela krúžiť okolo jaskyne, aby sa dostal tam, kde sa bežne návštevníci nemajú šancu pozrieť. Skončilo to tým, že ho "štyridsaťkilová strážkyňa takmer vyniesla v zuboch", ako vtipne poznamenala. No ktovie, dokedy takéto výlety Vendula vydrží. Zatiaľ sa zdá, že ju to napriek hundraniu celkom baví.  

Vendula s deťmi so Socotra Islands:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie