Skoro jasno
16°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ceterová niektoré plastiky ľutuje! Riešiť to chce... ďalšími plastikami!
Zdielať na

Ceterová niektoré plastiky ľutuje! Riešiť to chce... ďalšími plastikami!

Archívna reportáž

Niekto má talent, niekto vzdelanie, iný chrlí nápady a niekto je... proste pekný. Vďaka plastickým úpravám sa stala mimoriadne atraktívnou aj Lenka Ceterová zo Žiliny. Všimol si ju aj zápasník MMA Karlos Vémola, a keď sa dali dokopy popularitu mala zaručenú. Pravidelne zásobuje svojich sledovateľov na sociálnych sieťach fotkami, neraz poriadne pikantnými.

​Aj keď si bez plastických operácií svoj život nevie Lela zrejme predstaviť, predsa sa len priznala, že niektoré z minulosti, keď bola ešte príliš neskúsená, by už teraz nepodstúpila. "Sú operácie, ktoré ľutujem. A ja by som už na takúto plastickú operáciu nešla. A teraz nastal čas, aby som napravila chyby, ktoré som na svojom tele urobila v mladosti," zverila sa svojim sledovateľom na Instagrame Ceterová, ktorú v najbližších dňoch čaká dlhšie odkladaná operácia. Súvisí aj s jej problémom spôsobeným jej tehotenstvom.  

"Tento zákrok som chcela podstúpiť už pred časom, ale potom som otehotnela s Rockym a musela som ho odložiť. Teraz však nastal čas," potvrdila Lela a dodala, že to nebude len jedna procedúra, ale dve. "Kvôli narkóze to chcem mať rýchlo za sebou. Jeden súvisí s popôrodnými problémami a druhý je hriechom mladosti, ktorý treba napraviť. A priznám sa, že keby som to riešila dnes, nikdy by som na túto operáciu nešla," uznala svoju chybu v súvislosti s plastickými úpravami z minulosti.

Lela na svojich prednostiach, ku ktorým jej dopomohli plastickí chirurgovia, postavila kariéru:

Pre obdivovateľov jej mega poprsia vzhľadom k jej štíhlej postave je dobrou správou, že sa nejedná o ich zmenšovanie. Slabosť pre takúto veľkosť a neprirodzenosť má aj jej partner, zápasník MMA Karlos Vémola. Lele by preto asi ani nikdy nedovolil, aby si ich zmenšila. To ale ani Lela neplánuje, vie, že to pôsobí na jej obdivovateľov, na ktorých jej iste záleží. Napokon, Instagram je hlavný zdroj jej príjmov.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie