Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vysielanie televízie JOJ pod drobnohľadom policajného šéfa Hamrana! Ultimátum, ktoré stojí za to!
Zdielať na

Vysielanie televízie JOJ pod drobnohľadom policajného šéfa Hamrana! Ultimátum, ktoré stojí za to!

Rukojemnícka dráma Ultimátum patrí momentálne medzi najsledovanejšie slovenské seriály. A veru má aj prominentných divákov. Výkony elitných policajtov v tomto seriáli si nenechá ujsť ani nový policajný prezident, 46-ročný Štefan Hamran, ktorý má za sebou prvé tri týždne vo funkcii.

​V rukojemníckej dráme nevystupujú iba známi herci ale aj profesionálni policajti trénovaní práve na takéto situácie aké sa odohrávajú v seriáli Ultimátum. Okrem profesionálneho ostreľovača spolupracovalo práve pri náročných scén až 44 členov skutočného policajného komanda.

Jana Krescanko Dibáková vo svojej relácii Analýzy na Hrane spovedala policajného prezidenta Štefana Hamrana, ktorý spomínané elitné komando dlhé roky riadil, nevyhla sa ani otázke rukojemníckej drámy Ultimátum. Osemdielna miniséria s hviezdnym obsadením má za sebou prvú polovicu a získala si mnoho divákov.

​Policajný šéf priznal, že upútavky už videl mnohokrát, no zrejme pracovné vyťaženosť mu zatiaľ neumožnila pozrieť si v pokoji celý diel. "Kiežby som mal v týchto dňoch toľko času, aby som si mohol pozrieť jeden diel. Ale sľubujem, že aspoň jeden si pozriem, lebo to súvisí aj s tématikou Lynx, to ma zaujíma, je to z policajného prostredia, takže určite si pozriem," prisľúbil Štefan Hamran a pridal aj pochvalu. "Z upútavok vyzerá, že to robíte dobre," zhodnotil skutočný profesionál a to je už kompliment, ktorý si rozhodne vážia aj tvorcovia seriálu. Pre divákov to znamená prísľub kvality, ako to je na JOJke pri akčných seriáloch už roky zlatým štandardom.

Súvisiace články

Najčítanejšie