Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ťažká jar známeho herca! Najprv kolaps na javisku, potom rozchod po 6 rokoch!
Zdielať na

Ťažká jar známeho herca! Najprv kolaps na javisku, potom rozchod po 6 rokoch!

Zdroj: SITA

Populárny britský herec Taron Egerton (32) je napriek svojej mladosti už dávno uznávaným umelcom, ktorý získal Zlatý glóbus, nomináciu na cenu Grammy, ako aj dve filmové ceny Britskej akadémie. O ponuky na prácu nemá preto núdzu, ale zdá sa, že zaplatil vysokú cenu. Práve kvôli vyťaženosti mu vraj nevyšiel šesťročný vzťah s asistentkou réžie a producentkou Emily Thomas. Táto sympatická kráska je podobne pracovne vyťažená ako Egerton, takže si v dostatočnej miere čas na seba nenašli.

"Taron a Emily boli posledný rok naozaj veľmi zaneprázdnení, mali problém sa stretnúť a na ich vzťah to vyvinulo veľký tlak. Rozišli sa a ani jeden z nich to nemal ľahké," prezradil pre The Sun nemenovaný zdroj. Začali spolu chodiť v roku 2016, ale po dvoch rokoch sa na štyri mesiace rozišli. Vtedy bolo vidieť herca s moderátorkou Kirsty Gallagher, noj eho city k Emily boli zrejme silnejšie a opäť to spolu skúsili. Žiaľ, vzťah sa rozhodli prednedávnom radšej ukončiť. 

Taron však nechce zostať sám, novú lásku vraj hľadá prostredníctvom zoznamovacej aplikácie Raya. Predtým však na Instagrame vymazal všetky snímky s Emily, z čoho sa zdá, že nešlo o práve priateľský rozchod. Teraz si síce dopraje nejaký čas pre seba, ale čoskoro by sa chcel stretnúť s nejakým príťažlivým dievčaťom. O záujemkyne iste nebude mať núdzu. Zaujme nielen sympatickou tvárou, ale patrí aj medzi najlepšie oblečených mužov Británie.

Pozrite si Tarona v úlohe Eltona:

Hoci sa narodil v Anglicku, cíti sa byť naskrz Walesanom a ich jazyk aj perfektne ovláda. Aj jeho krstné meno má waleský pôvod a znamená hrom. Vyštudoval Kráľovskú akadémiu dramatických umení v Londýne v roku 2012 a jeho talent si rýchlo všimli ako divadelní, tak aj filmoví kritici. Zatiaľ najvyššie ocenenie získal za stvárnenie postavy Eltona Johna v životopisnom hudobnom filme Rocketman. Počas nakrúcania sa naučil hrať na klavíri a sám aj naživo spieval. Film mal premiéru v máji 2019, získal pozitívne recenzie a hercovo stvárnenie Johna si vyslúžilo pochvalu aj od kritikov, ako aj Zlatý glóbus za najlepší mužský herecký výkon.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taron Egerton (@taron.egerton)

Začiatkom marca sa Taronovi prihodila nemilá udalosť. Počas premiéry divadelnej inscenácie hry Cock v divadle Ambassadors v londýnskom West Ende zamdlel. Testom sa zistilo, že Egerton mal covid. Aj keď potom choroba prebiehala ľahkou formou, z predstavenia "z osobných dôvodov" odstúpil. Produkcia Cocka vyvolala zmiešané kritické ohlasy, pričom Egertonov krátky výkon získal chválu. Snáď bude úspešný aj pri hľadaní životnej partnerky.

Súvisiace články

Najčítanejšie