Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Už je jasné, KTO je za emailovým rozchodom Stropnického so Žilkovou! TÁTO mladica ho vraj cielene ulovila!
Zdielať na

Už je jasné, KTO je za emailovým rozchodom Stropnického so Žilkovou! TÁTO mladica ho vraj cielene ulovila!

Zdroj: instagram/VŽ

Už je to pár týždňov, čo herečke Veronike Žilkovej (60) napísal jej manžel Martin Stropnický (65) šokujúcu e-mailovú správu, že s ňou už nevidí spoločnú budúcnosť. V komentári na sociálnej sieti Veronika svojim sledovateľom už vtedy naznačila, že by za tým mala byť tretia osoba. "Asi zistil, že v šesťdesiatich piatich rokoch vyzerá lepšie vedľa mladej slečny ako šesťdesiatročnej manželky. Nemám iné vysvetlenie. Ťažko sa vyrovnával s pribúdajúcimi rokmi. Tak si asi našiel niekoho, pre koho je zas mladý princ. S dobrým platom a postavením," napísala bez ďalších podrobností. Stropnický to ale pripúšťal tiež. "Napísal mi, že prípadný nový vzťah je toho dôsledkom," zverila sa vtedy herečka.

​Martin Stropnický pôsobí po svojom ministerskom poste od októbra roku 2018 v Izraeli ako veľvyslanec. Veronika tam spolu s ním a ich dcérou Kordulou (16) odišla tiež, ale v roku 2020 sa kvôli pandémii údajne na odporúčanie izraelských úradov vrátila do Prahy. Vraj sa ale tento rok v marci po otvorení hraníc chystali opäť za ním. To už ale dostala od manžela nemilú správu o rozchode. Jej podozrenie, že je za tým jeho nová láska, sa teraz potvrdilo. Je známa aj jej totožnosť. Podľa informácií Blesku získaných od bývalej pracovníčky ambasády v Tel Avive sa volá Markéta Horňáková a pracuje tam ako konzulárna asistentka od roku 2016, predtým ako stážistka po skončení Karlovej univerzity od roku 2015. Je fotku si môžete pozrieť TU aj TU.

Na ambasáde je verejným tajomstvom už dávno, že ambiciózna žena má čosi s veľvyslancom, ktorého si vraj vyhliadla už keď nastúpil na svoj post veľvyslanca. "Chválila sa, že ho určite rozvedie, dokonca sa na to medzi kolegami uzatvárali stávky. Za Stropnického prešla výberovým konaním na vyšší post a odvtedy robí kariéru," prezradil zdroj zákulisné reči na českej ambasáde. To ale Žilkovú vraj vôbec neprekvapilo. "Podobné anonymy o jeho vzťahu na ambasáde dostávam často. Prvýkrát pred tromi rokmi a v posledných mesiacoch znova. Opakovane som o nich informovala manžela. Doteraz ich vyvracal," konštatovala herečka. "Asi bude pravda, že ich vzťah trvá už tri roky. Manžel mi pred pár dňami túto mladučkú milenku osobne priznal. Viac to na manželovu žiadosti komentovať nebudem," zverila sa. Je ale zaujímavé, že to potom ráznejšie neriešila túto situáciu, keď tam žila.

Veronika sa v náročných časoch manželskej krízy venuje najmä svojim deťom, s najstaršou dcérou Agátou dokonca nakrúca krátke vlogy:

Podľa správ z ambasády v Tel Avive je vraj dokonca ich mladá kolegyňa častým hosťom v rezidencii veľvyslanca. "Na to, že by jeho podriadená už v rezidencii veľvyslanca bývala, nemám čo odpovedať. S Kordulkou tam máme stále svoje osobné veci, pretože sme predpokladali, že po otvorení hraníc v marci 2022 prebehne podľa možností návrat za otcom," hovorí herečka. "Pokiaľ je to tak, bolo by to proti všetkým bezpečnostnými predpisom, nariadeniam a diplomatickému protokolu. V rezidencii môže bývať len rodina veľvyslanca," vysvetlila Žilková. Rozvádzať sa však nechce a nechá na manžela, aký zvolí postup. 

Veronika Žilková sa k údajnej mileneckej afére jej manžela vyjadrila aj na Instagrame:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie