Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Beckham a jeho nevesta po miliónovej svadbe priznali, že sú pre toto ZDRVENÍ!
Zdielať na

Beckham a jeho nevesta po miliónovej svadbe priznali, že sú pre toto ZDRVENÍ!

Archívna reportáž

Nedávna veľkolepá svadba Brooklyna Beckhama (23) a Nicoly Peltz (27), ktorá pochádza z miliardárskej rodiny, trvala až tri dni. Konala sa v honosnom stámiliónovom sídle Peltzovcov v Palm Beach na Floride a údajne vyšla až na tri a pol milióna dolárov, čo vyvolalo v očiach verejnosti pohoršenie, keďže ešte stále neskončila pandémia covidu, mnohí ľudia sú na dne a na Ukrajine zúri vojna. Na svadbe si ale všetci užívali hojnosť, pričom mali na sebe drahé outfity a ešte drahšie šperky. Novomanželov čaká aj luxusná svadobná cesta. Zrejme preto, aby ukázali svoju ústretovosť aj voči menej šťastným vo svete, Brooklyn a Nicola upozornili, akým spôsobom sa snažia pomôcť vojnou postihnutej Ukrajine.

​Doteraz sa ani jeden z nich ku svadbe nevyjadroval, až teraz vyšla Nicola na sociálnej sieti so zmienkou, ako nezabúdali ani vo svoj veľký deň na pomoc Ukrajine. Zo situácie tamojších ľudí sú vraj všetci v ich rodine zdrvení. "Môj otec o tom hovoril vo svojom prejave na našej svadbe... Brooklyn a ja sme zdrvení tým, čo sa deje na Ukrajine, a požiadali sme o príspevky pre Careorg namiesto svadobných darov," pripísala k fotografii, kde je odfotená spolu s otcom, bohatým investorom do realít, Nelsonom Peltzom (79), ako kráčala k oltáru vo svoj svadobný deň.

Nicola potom ešte zdieľala aj odkaz na novovytvorenej stránke špeciálne pri príležitosti ich svadby. "Pridajte sa k Brooklynovi a Nicole Peltz Beckhamovcom pri poskytovaní životne dôležitej pomoci Ukrajincom v núdzi," píše sa tam s pridaním upozornenia: "Prosím, zvážte možnosť prispieť v našom mene na financovanie misie CARE, ktorej cieľom je zachraňovať životy, poraziť chudobu a presadzovať sociálnu spravodlivosť."  Výška príspevkov na stránke sa pohybuje od 250 do 10 000 dolárov, hoci každý môže zadať aj vlastnú sumu. Na to zriadili aj špeciálne konto v banke.

Takto si mladí Beckhamovci pripravili spoločné valentínsku večeru:

Podobne pristupovali k charite pre Ukrajinu aj vojvodovia z Cambridge, ktorí boli na svadbu tiež pozvaní ako hostia, ale pozvanie neprijali. Victoria a David Beckhamovci pritom boli na ich svadbe v Londýne v roku 2010 svadobnými hosťami. Victoria bola vtedy tehotná s dcérkou Harper, ktorá teraz na svadbe najstaršieho brata Brooklyna bola peknou družičkou. Kate a William vytvorili k ich svadbe špeciálny zoznam, v ktorom bola žiadosť o podporu 26 rôznych charitatívnych organizácií. Ani princ Harry s Meghan sa nedali zahanbiť a na ich svadobnom zozname bolo sedem rôznych charitatívnych organizácií, pre ktoré žiadali finančnú podporu. Na zozname pozvaných na svadbu Bekchamovcov sa ale nedostali...

Nicola a Brooklyn sa vzdali svadobných darov v prospech pomoci vojnou zmietanej Ukrajine: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?????? (@nicolaannepeltzbeckham)

Súvisiace články

Najčítanejšie