Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Lela a Karlos už majú dátum svadby! Známe sú aj mená svedkov a ŠIALENÝ počet hostí!
Zdielať na

Lela a Karlos už majú dátum svadby! Známe sú aj mená svedkov a ŠIALENÝ počet hostí!

Archívna reportáž

Minulý rok bol pre dvojicu Lela Ceterová (32) a Karlos Vémola (36) naozaj veľmi náročný. Rizikové tehotenstvo Lely, Karlosove zdravotné problémy a operácia, následne zrušený dôležitý zápas, to všetko rozhodlo, že svadba, ktorú si naplánovali na 28. júla, sa nakoniec nekonala. "Určite to neberieme negatívne a nič sa vlastne nedeje. Len to odložíme o rok," vyjadrila sa vtedy na instagrame nevesta s tým, že si ju potom užijú tak, ako sa patrí. A naozaj vyzerá, že svadba konečne bude, aj keď vlani pred Vianocami už vážne hrozilo, že sa pár rozíde po divokej žiarlivostnej scénke Karlosa, ktorá napokon nemala až taký vážny základ. S týmto rokom sa všetko dalo do poriadku a obaja vyzerajú spokojne.

​Snáď už nič neohrozí prípravy snúbencov na ich veľký deň, keď sa stanú manželmi. Do svojich rúk si všetko zobral, prekvapivo, Vémola, ktorý má jasnú predstavu o priebehu svadby. Vymyslel si všetko už vlani. Pre zápasníka MMA je dôležité, aby tam boli štyri levy, labute aj kolotoč, ako v cirkuse. "Nie je úplne jednoduché zohnať v Prahe štyri levy a zabezpečiť ich prevoz, rovnako tak nie je jednoduché zabezpečiť kolotoč," posťažoval sa Blesku, ale verí, že sa mu to podarí.  "Keby som to nechal na Lelu, žiadna svadba by nebola. Som muž činu a musím všetko zariadiť. Ak sa to má stať raz za život, a to sa stane, chcem, aby to bolo veľké. Musia tam byť labute, kolotoče, levy a ďalšie veci. A Lela by to nedokázala zariadiť," tvrdí Karlos a snúbenici tým veľmi nelichotí.

Ako avizovali minulý rok, dátum sa nemení. "Zoberieme sa 28. júla, je to náš magický dátum," potvrdila rovnaký termín, ako vlani, čo sa dalo aj očakávať. V tento deň mali pred pár rokmi aj prvé rande."Karlos bude mať za svedka svojho priateľa Iva Rittiga a ja budem mať za svedka svojho dlhoročného priateľa. Karlos chce mať na svadbe len rodinu a blízkych priateľov, takže očakávame asi 300 hostí. Čo sa týka šiat, boli špeciálne navrhnuté podľa mojich predstáv minulý rok," vysvetlila niektoré podrobnosti a počtom hostí poriadne šokovala. Obom budú šiť oblečenie na ich veľký deň v krajčírskej dielni firmy, ktorá sa roky stará o Vémolovu garderóbu.

Svadba Vémolovcov bude určite veľkolepá a okázalá, podobne ako Karlosove oslavy v jeho Vémolande: 

"Myslím, že sako bude čierne alebo tmavé. Ale mám slabosť z čias, keď som bol takpovediac vyhadzovačom, keď som nosil bielu košeľu a bielu kravatu. Takže ak budem mať motýlika alebo kravatu, tak by som chcel, aby v tom saku bola tiež biela s bielou. To je taká moja farba," prezradil. Ešte pred svadbou chce odohrať veľký zápas "Sľúbil som svojej budúcej manželke, že kým sa ožením, budem opäť šampiónom. A to ešte nemám opasok. Teraz som sa dohodol s Oktagonom na niekoľkých zápasoch a dúfam, že ma čaká titulový zápas," verí zápasník, ktorý sa ako prvý Čech dostal do prestížnej organizácie UFC. O získaní titulu nepochybuje. "V žiadnom prípade, to neprichádza do úvahy. Tento rok sa budem ženiť a budem sa ženiť ako šampión," tvrdí a nebojí sa, že tým výrokom tak trochu opäť ohrozuje konanie svadby. Tak snáď mu smelé plány vyjdú.

Lela sa už nevie dočkať svojho veľkého dňa, na vzhľade si dá isto veľmi záležať, rovnako ako aj ženích Karlos:

Súvisiace články

Najčítanejšie