Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
TAKTO ešte Marešovci dcérku neukázali! Nadšení fanúšikovia sú v absolútnej zhode!
Zdielať na

TAKTO ešte Marešovci dcérku neukázali! Nadšení fanúšikovia sú v absolútnej zhode!

Archívna reportáž

Marešovci sú už vyše mesiaca šťastnými rodičmi a so svojím najväčším pokladom sa nezabúdajú kde-tu pochváliť ani na Instagrame. Tak, ako pri narodení a dva týždne po ňom, ani po mesiaci od narodenia nemajú problém ukázať svojim priaznivcom aj tváričku svojej malej Alex, čo mnohé známe osobnosti neraz nerobia. Dieťatko prial tejto populárnej dvojici snáď každý, veď sa o neho snažili už dlhšiu dobu a prežívali traumy, keď sa im nedarilo. Museli dokonca navštíviť aj psychoterapeuta. Za prajnosť si preto fanúšikovia zaslúžili vidieť plod ich lásky a Marešovci im to dopriali.

​Všetky chmúry sú už dávno za nimi a ich rodinné šťastie sa nedá ani popísať. Hrdý otecko Leoš Mareš (45) sa konečne dočkal po dvoch synoch z prvého manželstva aj dcéry a jeho radosť je o to väčšia. Svojich synov má tiež veľmi rád, ale po ich narodení bol pracovne veľmi vyťažený a tiež prežíval búrlivé roky spojené s rôznymi výstrednosťami, vrátane mileniek. Na užívanie otcovstva mu už veľa času nezostávalo. Celkom inak to má už teraz. Svoju rozkošnú dcérku  Alex si neustále pestuje a hýčka. Na ostatnej zverejnenej fotke si dáva s dcérkou "šlofíka", pričom je skôr on, kto spí. "Poľudnajší pokoj. Jaj, a dnes mám mesiac," stojí v popise k dokonalej fotke. Rozkošná Alex sa pozerá do fotoaparátu bystrými očkami a vidieť, že ju zaujalo, čo to mama robí. 

Aj keď tesne po jej narodení sa nedalo ešte jasne určiť, na koho z rodičov sa viac podobá, po mesiaci je to už isté. Akoby otcovi priam z oka vypadla!  Iste, u detí sa výzor mení, ale nateraz je to jednoznačné. Zrejme sa všetci dočkajú ešte veľa fotiek malej Alex v rôznych situáciách a na rôznych miestach, odrazu sa stala pre Marešovcov ich dcérka stredobodom vesmíru. 

Leoš Mareš je presvedčený, že Monika je pre neho tá pravá. Najnovšie ich už okrem manželského sľubu bude navždy spájať aj spoločná dcérka Alex:

Najnovšia fotka Alex sa stala okamžite trhákom a srdiečka raketovo pribúdali. Nad živou bábikou so zvedavými očkami sa všetci priam rozplývali. Zhodli sa, že Alex je celý otecko. "To je vaša kópia!" stálo v niekoľkých komentároch a ďalší len pritakali. "Vyzerá ako malý Leoš," napísala s malou obmenou o podobe otca a dcéry iná sledovateľka. "Ona je taká kúzelná, má vaše pery," všimla si malý detail v tvári Alex ďalšia. Pyšnému oteckovi chceli iste aj tak trochu polichotiť, ale zas treba uznať, že majú pravdu. Ale Leoš by iste nebol nijako skormútený, keby sa dcérka podobala aj na jeho milovanú Moniku. Láska je láska!

Leoš zdieľal fotku so svojím malým pokladom v náručí, mnohí fanúšikovia sa zhodli, že malá Alex je celý otec:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie