Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Má 42 rokov, 3-ročného syna a už je aj BABKA! Známa česká moderátorka sa pochválila vnučkou!
Zdielať na

Má 42 rokov, 3-ročného syna a už je aj BABKA! Známa česká moderátorka sa pochválila vnučkou!

Zdroj: Instagram/MG

Bývalá česká playmate a moderátorka, Martina Gavriely (42), je už pár rokov najmä matkou na plný úväzok. Pred tromi rokmi sa stala po tretíkrát mamou, syna Leea (3) má so svojím súčasným partnerom Marcusom Trunom (36). Už dlhšie predtým po dieťati s ním veľmi túžila, ale nedarilo sa. Potom sa stal zázrak, a aby toho nebolo málo, k tomu jej do rodiny pribudlo ďalšie dieťatko od dcéry Jessicy (20), ktorú má z bývalého manželstva s izraelským podnikateľom Arielom Gavrielym. Okrem dcéry s ním má aj syna Antonia (18).

​Je už úplne bežné, že ženy sa stávajú z najrôznejších dôvodov matkami až po tridsaťpäťke a štyridsiatka rozhodne nie je vek, keď sa z matiek stávajú babičky. Už vôbec nie v šoubiznise. A predsa sa to známej českej moderátorke pritrafilo. No na babičku naozaj Martina nevyzerá. Aj preto boli podaktorí jej sledovatelia na Instagrame prekvapení, keď sa pochválila fotkou vnučky. "S mojim synom Leeom sú už slušný gang," prezradila s pobavením pre ŽivotvČesku.cz

Malá Olívia už robí prvé krôčky, čo vyžaduje zvýšenú pozornosť a pre Gavriely je to trošku priveľa. "Zatiaľ som skôr babička na baterky. Oli doteraz nechodila a ja mám boľavý chrbát, takže je pre mňa náročné ju napríklad zdvihnúť. Teraz už ale začína chodiť, takže si myslím, že budem svojej dcére viac nápomocná. Aj keď je to ťažké. Tým, že som stará matka, tak nemám veľmi stráženie pre syna a mnohokrát by som sa radšej zbavila vlastného dieťaťa, ako by som dozerala na ďalšie," úprimne sa priznala sympatická mama a zároveň už aj babička.

Pred pár mesiacmi prezradila Martina v talk show o svojej rodine toto:

Ale predsa len, hoci sa vedia malí rovesníci pekne pohrať, nejaké úskalia to má, keď sú obe deti spolu. "Teraz musíme trochu opatrne, pretože Lee na Oli trochu žiarli. Keď ku mne pribehne malá, musí hneď aj on a podobne. Inak si ale myslím, že budú dobrá dvojka. Je len vtipné, že keď sú niekde spolu, všetci si kvôli synovým dlhým vlasom myslia, že je dievča, zatiaľ čo Oli je takmer plešatá, tak ju všetci majú za chlapca. Teraz mi už syn povedal, že sa chce ostrihať, čo zrejme oplačem," povzdychla si Martina.

Martina sa pochválila vnučkou:

S tým, že je babičkou ale problém vraj nemá. "Je to skvelý pocit. Vôbec nechápem, prečo sa niekto desí toho, že je mladou babičkou a hovorí veci, ako že sa necíti byť babičkou a podobne. Neviem, prečo by mi to malo prekážať. Naopak, teší ma, keď ma niekto pochváli za to, že som mladá babička a dobre vyzerám," zverila sa spokojná mladá babička. "V dvadsiatke bolo v mnohom jednoduchšie mať deti, ale na druhej strane to ženu v neskoršom veku omladí. Nemyslím telesne, ale vnútorne. Keby som nemala syna, asi by som už bola zatrpknutou babou, mám rada svoj pokoj. Ale teraz si to užívam a všetko si oveľa viac vážim, napríklad, že dieťa je zdravé a ja tiež. To už nie je samozrejmosť," zrelo zhodnotila asi najmladšia babička v českom šoubiznise.

Súvisiace články

Najčítanejšie