Polojasno
10°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Priama otázka, otvorená odpoveď! Brzobohatý priamo reaguje na slová exmanželky Kuchařovej!
Zdielať na

Priama otázka, otvorená odpoveď! Brzobohatý priamo reaguje na slová exmanželky Kuchařovej!

Archívna reportáž

Minuloročný rozchod páru, ktorý tvorili Ondřej Gregor Brzobohatý (39) a Taťána Kuchařová (35), vyústil už v marci aj do rozvodu manželstva. Ondřej sa na rozdiel od Taťány doteraz k ničomu nevyjadroval, aj keď sa to od neho očakávalo.

Ondřej sa nebránil, ani keď sa o ňom jeho teraz už exmanželka vyjadrovala nie práve pekne, najnovšie ho v televíznej relácii Showtime dokonca nazvala patologickým klamárom. "Do poslednej chvíle to boli len patologické lži. Po ôsmich rokoch, keď niekoho miluješ aj s temnejšími stránkami, príde zlom," povedala Miss World o rozpade ich manželstva a dodala, že je to stále čerstvé a že spolu nekomunikujú. "Nejde to, vôbec už nechcem..," dodala roztrpčene.​

​To bola pre Ondřeja už zrejme silná káva a možno preto po otázke, či to počul, konečne povedal niečo aj z jeho pohľadu v tej istej relácii o niekoľko dní neskôr. "Ja som to videl, ale nemôžem k tomu nič povedať. Pretože v momente, keby som povedal čokoľvek, či už by to bola obhajoba, alebo ja neviem, čokoľvek iné, tak je to len prikladanie polienka do ohňa. Rozvod nikdy nie je fajn vec. Vždy to človeka mrzí, pretože je to nejaké určité životné sklamanie. Ale ten život je výnimočný v tom, že nejakým spôsobom plynie a ide ďalej, takže ak sa ma pýtate, ako sa cítim, tak ja mám teraz hlavne radosť z práce, za tú som veľmi rád. To je asi tak všetko, ale viac k tomu určite hovoriť nebudem. Naviac som tak trochu poučený tým, že už sa nechcem o svojom súkromí veľmi rozprávať," rozrozprával sa v nedeľnej relácii Ondřej.​

Táňa si ešte v časoch idylického manželstva zahrala v Ondřejovom videoklipe k piesni s názvom Identity:

Možno aj preto, aby svoju dušu potešil, pustil sa vlani do tvorby muzikálu na základe scenára známej filmovej bláznivej komédie Zdeňka Trošku, Slunce, seno, jahody. Postaral sa o hudbu, texty piesní aj muzikálové libreto. Všetko je už hotové a pripravené na júnovú premiéru v Hudobnom divadle Karlín. "Hudba je geniálny terapeut, ja som absolútne presvedčený, že hudba má liečivú silu," tvrdí všestranne nadaný umelec. "Musím povedať, že hudba ma často dostala z rôznych životných situácií, v ktorých som sa ocitol... A keď som sa cítil veľmi slabý, tak mi hudba obrovsky pomohla," zveril sa pred pár dňami v istej rozhlasovej relácii. Inak sa ale ani slovkom nezmienil o problémoch vo vzťahu s Táňou.

"Ja neviem...Asi som tak vychovaný, že si skrátka myslím, že by sa takto veci nemali riešiť a ani by sa o nich nemalo hovoriť do televízie či na verejnosti.  Vždy je to záležitosť tých dvoch ľudí a len oni dvaja do toho vidia," vyjadril sa pre Blesk. Podľa zákulisných informácií chodí s bývalou reportérkou Českej televízie Danielou Písařovičovou (43) a v relácii Showtime sa ho na to nezabudli spýtať. "Ja na to nebudem odpovedať, nebudem odpovedať na nič a hovorím, nebudem prikladať akékoľvek polienko do ohňa," ohradil sa Ondřej. Podobnú otázku položili telefonicky aj Daniele, ale tá ich striktne odbila:"Ja sa o tom vôbec nechcem baviť." Chce si vraj ako vždy celkovo chrániť svoje súkromie. Kým s Ondřejom je od rozchodu spájaná už druhá žena, Taťána zatiaľ ostáva single, hoci nepochybne záujemcov by sa našlo dosť.

Krátko pred Vianocami šokovali Taťána a Ondřej nečakanou správou o ich odlúčení:

Súvisiace články

Najčítanejšie