Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Drsné urážky Krainovej, zakročiť musel jej manžel a nebral si servítky!
Zdielať na

Drsné urážky Krainovej, zakročiť musel jej manžel a nebral si servítky!

Archívna reportáž

Český mediálny magnát a moderátor Jaromír Soukup (53) okrem iných relácií v televízii, ktorú vlastní, moderuje aj bulvárnu reláciu VIP svet. Svojím ostrým jazykom si s radosťou podá kdekoho z celebrít, čím vyvoláva neraz búrlivé reakcie. Najnovšie podrobil kritike modelku Simonu Krainovú (49). Podľa jeho názoru sa táto modelka a vydatá mama dvoch malých synov nevie zmieriť so svojím starnutím a tiež mu prekáža, že sa nedávno začala pasovať aj do úlohy odborníčky na výživu po tom, čo absolvovala očistnú kúru v ajurvédskom zariadení na Srí Lanke.

"A teraz jedna dáma, ktorú nepoznám, videl som ju raz v živote, ale veľmi sympatická mi nie je, obzvlášť teraz," začal Soukup s jeho komentárom. "Volá sa Simona Krainová a celkom evidentne nie je schopná uniesť svoj vek," prezradil jej meno a pokračoval v rozprávaní o najdiskutovanejších kauzách v spojení s touto známou českou topmodelkou. Na Instagrame Simona neustále informuje svojich početných sledovateľov o tom, čo robí pre svoju postavu, ktorú rada vystavuje na obdiv. Pridáva aj svoje rady, ako na to.

"Začala sa štylizovať do poradkyne na výživu, stále je na dovolenke a je to taká tá klasická celebrita, ktorá je len celebritou. Na Instagrame ukazuje, že je stále na dovolenke, že je šťastná, že vyzerá bezchybne. A očakáva, že ju budú všetci obdivovať," priblížil Soukup s patričnou dávkou irónie jej aktivity. Ako sa dalo čakať, zakrátko prišla reakcia. Podujal sa na to ale Simonin manžel Karel, od ktorého dostal Soukup SMS správu.

Na klebety si už Simona Krainová za roky v šoubiznise zvykla, vypočujte si, čo prezradila:

​Jaromír Soukup si jeho ostrú reakciu ale nenechal iba pre seba. V nasledujúcej bulvárnej relácii zverejnil obsah tejto SMS správy. "Pokiaľ máš so mnou nejaký problém, môžeš mi zavolať, a nie sa takto úboho ako potkan zakrádať tmou," stálo v SMS správe  zaslanej z mobilu  Karla Vágnera mladšieho. Bolo zjavné, že túto výzvu zobral Soukup ako humorom, ale nedalo mu, aby manžela Krainovej nevaroval."Ja nie som žiadny potkan. Karle, neblázni a nepíš mi, že som potkan, lebo sa do teba pustím," zastrašoval ho bývalý zápasník. Otázne je, ako odvážny by bol tento televízny "hrdina" tvárou v tvár. Simona nechala jeho reči bez reakcie, je rozhodne zvyknutá aj na ostrejšiu kritiku.

Jaromír Soukup si vo svojej relácii nedáva servítku pred ústa a neraz veľmi nevyberane hodnotí osobnosti zo šoubiznisu či politického života v Česku. Nečudo, že ho majú mnohí poriadne v zuboch: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Soukup (@jaromir.soukup)

Súvisiace články

Najčítanejšie