Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Idú na futbalovú jedenástku?! Hviezdny pár čaká bábo číslo SEDEM!
Zdielať na

Idú na futbalovú jedenástku?! Hviezdny pár čaká bábo číslo SEDEM!

Archívna reportáž

Už pri piatom dieťati sa slávny hollywoodsky herec Alec Baldwin (63) zastrájal, že ďalšie určite nechce. Ale prišlo a hneď po ňom prišlo aj šieste, adoptované. Azda všetci si povedali, že párik starnúceho herca a 38-ročnej učiteľky jogy už s ďalšími prírastkami definitívne skončil. Zjavne ale nič také nemajú v pláne a rodina sa opäť rozrastie.

​Krásna Hilaria, štíhla aj po toľkých pôrodoch ako prútik, rodila naposledy pred rokom a pol. Dokopy sú už rodičmi dcér Maríe Lucíe Victorie, 13 mesiacov, a Carmen Gabriely, 8 rokov, a synov Rafaela Thomasa, 6 rokov, Leonarda Ángela Charlesa, 5 rokov, Romea Alejandra Davida, 3 roky, a Eduarda "Edu" Pao Lucasa, 18 mesiacov. Alec je tiež otcom dcéry Ireland Baldwin, ktorú má s bývalkou, rovnako slávnou hviezdou filmového plátna, Kim Basinger.

Baldwinovci si po tragickej nehode, pri ktorej minulý rok Alec nešťastnou náhodou smrteľne postretlil kameramanku Hylary Hutchins, dopriali oddych od sociálnych sietí. A zdá sa, že im pauza prospela.

Baldwin by už zrejme radšej deti nepridával:

​"Po mnohých vzostupoch a pádoch za posledných niekoľko rokov máme vzrušujúci vzostup a obrovské prekvapenie: na jeseň príde ďalší Baldwinito. Boli sme si celkom istí, že naša rodina je kompletná, a z tohto prekvapenia sme nadovšetko šťastní," napísala Hilaria pod video na Instagrame, na ktorom oznamuje novinku jej ostatným malým "Baldwinitom".

Správa o ich rozrastajúcej sa rodine prichádza v čase, keď rozoslal nakrúca svoj prvý film od tragédie "Rust", kde je obvinený zo zastrelenia a zabitia kameramanky Halyny Hutchins. Baldwin v právnych dokumentoch reagujúcich na žalobu poprel akékoľvek pochybenie a namiesto toho obvinil z nešťastia, ktoré sa zmenilo na tragédiu, iných ľudí na pľaci. Evidentne chuť do života nestratil a onedlho bude mať už 7 malých dôvodov na radosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie